HL Dihtung garnitura HL83.M

  6,380.00 рсд

  HL Dihtung garnitura HL83.M je komplet za zaptivanje, koji se sastoji od:

  • prirubnice od nerđajućeg čelika sa zavrtnjima,
  • zaptivke i laminiranog flisa za spajanje na hidroizolacije ispod pločica kao npr. epoksidne smole.

   

  Tehnički podaci:

  • materijal Edelstahl-vlieskaschierte Fl.
  • dimenzija 196 x 114 mm / d 400 mm
  • kapacitet težina 0,281 [kg]

   

  Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana. U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

   

  Opis

  HL Dihtung garnitura HL83.M – Bezbedno i Sigurno Zaptivanje

  Osigurajte hermetičko zaptivanje uz HL Dihtung garnituru HL83.M, kompletno rešenje za sigurno povezivanje i zaptivanje hidroizolacije ispod pločica. Ovaj set pruža potpuno rešenje sa svim potrebnim komponentama za bezbednu instalaciju.

  Prirubnica od Nerđajućeg Čelika sa Zavrtnjima: HL Dihtung garnitura HL83.M dolazi sa prirubnicom od nerđajućeg čelika koja obezbeđuje čvrsto prianjanje i dugotrajnost. Zavrtnji su uključeni, čime se olakšava montaža i garantuje stabilnost instalacije.

  Zaptivka i Laminirani Flis za Hidroizolaciju: Zaptivka i laminirani flis su ključne komponente za postizanje hermetičkog zaptivanja. Ove komponente su posebno dizajnirane za spajanje na hidroizolacije ispod pločica, uključujući materijale poput epoksidnih smola. Obezbeđujući sigurnost od prodiranja vode, ove komponente čine dihtovanje pouzdanim i dugotrajnim.

  Uz HL Dihtung garnituru, ne samo da obezbeđujete pouzdano zaptivanje već i pojednostavljujete proces instalacije. Investirajte u kompletno rešenje koje zadovoljava najviše standarde kvaliteta.

  U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi, uključujući Dihtung garnituru,  Ventilacionu glavu, Ventilacionu glavu NECO, Slivnik za ravne krovove, Slivnik za balkon, Sifone, Nadogradni element univerzalni, Rešetka podna, Kućište sifona lavaboa i Gumice set za hladnu vodu.

  Naručite svoju HL Dihtung garnituru HL83.M danas i osigurajte bezbednost i dugovečnost vaše hidroizolacije ispod pločica. Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …