Saglasnost prilikom kupovine

Prilikom porudžbine proizvoda preko našeg sajta, prihvatate i obavezujete se uslovima i odredbama koje smo naveli u „Uslovima korišćenja“. Ne možete naručiti ili kupiti bilo koji proizvod sa ove veb stranice ako se ne slažete sa ovim uslovima.

Kupci moraju biti punoletne osobe s prebivalištem u Republici Srbiji koje prihvataju naše uslove poslovanja, što potvrđuju narudžbinom proizvoda. Zadržavamo pravo na odstupanje u boji artikala. Cene, opisi i slike se takođe mogu razlikovati od aktuelnog stanja. U slučaju pogrešne cene u online prodavnici, merodavna je cena u obliku predračuna koju će te dobiti na vaš imejl srazmerno Vašoj online porudžbini… Nastojimo da tokom rada konstantno ažuriramo dostupnost artikala i njihove cene, ali Vas molimo za razumevanje ako se desi neko odstupanje.

Naručene artikle isporučićemo po uplati predračuna navedenim kurirskim službama o vašem trošku.

Isto tako odričemo se odgovornosti prilikom transporta. Možete angažovati sledeće kurirske službe: Aks ekspres 015/600-600,011/404-9720, Dexpress 011/331-33-33, Bexexpress 011/6-555-000,
Reklamacije se vrše vašim ličnim dolaskom u našu prodavnici na lokaciji Bore Stankovića 3,Radno vreme reklamacija je : ponedeljak-petak, od 08:00 do15:00h. Prilikom reklamacije neophodno je posedovati fiskalni račun.

Uplatom poslatog predračuna kupaca je svestan procesnih radnji koji si mi kao prodavac Unijaplast agn doo odričemo.


Vaši podaci koje ostavljate prilikom naručivanja u našoj online radnji su bezbedni i garantujemo poverljivost podataka. Na obostrano zadovoljstvo negujemo pouzdanost, sigurnost i privatnost.

Dragi kupci mi prijavljujemo i šaljemo pakete putem kurirske službe AKS ili uz NAPOMENU pri porudžbini sami birate kurirsku službu po vašem izboru i samim tim sami i prijavljujete paket.. Hvala Vam što kupujete kod nas!