HL Rešetka podna 115mmx115mm INOX

  2,315.00 рсд

  Dimenzije:

  • ŠIRINA: 115mm
  • VISINA: 115mm

   

  HL Rešetka podna INOX (nerđajući čelik) je konačno i trajno rešenje za zaštitu i ukrašavanje vašeg slivnika balkona – terase. Jednom postaviš i ne menjaš nikad. Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

  Opis

  HL Rešetka Podna 115mmx115mm INOX – elegancija i trajnost u jednom. Dobrodošli u svet vrhunskih podnih rešetki uz HL Inox liniju. Posvećeni kombinaciji elegancije i dugotrajnosti, HL Rešetka podna 115mmx115mm INOX je pravo rešenje za unapređenje vašeg prostora.

  Elegantan Dizajn

  HL Inox rešetke su osmišljene sa posebnom pažnjom prema estetici. Njihov moderni i elegantan dizajn doprinosi sofisticiranom izgledu svakog prostora, čineći ih savršenim dodatkom kako za kuće, tako i za komercijalne objekte.

  Nehrđajući Čelik za Trajnost

  Izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ove podne rešetke garantuju dugotrajnost i otpornost na koroziju. Otporne su na teže uslove i obezbeđuju bezbrižnu upotrebu tokom vremena, čineći ih pouzdanim izborom.

  Praktičnost i Održavanje

  HL Rešetka Podna Inox nije samo estetski privlačna, već i praktična. Jednostavna za čišćenje i održavanje, pruža vam lakoću u očuvanju higijene i svežine prostora.

  Univerzalna Upotreba

  Sa svojom svestranom primenom, ove podne rešetke su idealno rešenje za različite prostorije. Bilo da ih postavljate u kuhinji, kupatilu, ili komercijalnim objektima, HL Inox rešetke se lako prilagođavaju različitim potrebama.

  Investicija u Kvalitet

  Neka vaš prostor zrači elegancijom i istovremeno bude funkcionalan. Investirajte u kvalitet sa HL Rešetkom Podnom Inox i osigurajte sebi dugotrajan i estetski ugodan dodatak svakom prostoru.

  Istaknite svoj prostor sa HL Rešetkom Podnom Inox – spojite stil, trajnost i praktičnost u jednom izuzetnom proizvodu. Naručite svoju HL Rešetku Podnu Inox danas i osetite razliku koju donosi vrhunski kvalitet.

  Kontinuirani razvoj novih proizvoda i intenzivan kontakt sa veletrgovcima i vodoinstalaterima omogućili su izgradnju odlične reputacije HL kompanije širom Evrope i van nje. Fabrika se ovih dana ponosi što ima veoma moderne i visokokonkurentne proizvodne kapacitete na površini od 10.000 kvadratnih metara.

  U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

  Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

  Dodatne informacije

  SPECIFIKACIJA:

  ŠIRINA: 115mm VISINA: 11mm MATERIJAL: INOX

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …