HL Prsten za slivnik HL65 HL161+

  6,420.00 рсд

  HL Prsten za slivnik HL65 HL161+ je drenažni element za seriju HL65. Za upotrebu sa krovnim odvodom serije HL62, HL64 i HL65.

  Naručite svoj HL Prsten za slivnik HL65 HL161+ danas i unapredite svoj sistem odvodnje sa vrhunskim drenažnim elementom koji je prilagođen upravo vama. Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana. U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

   

  Opis

  HL Prsten za slivnik HL65 HL161+ je savršeno prilagođen drenažni element.

  Upotpunite vaš krovni odvod serije HL62, HL64 i HL65 uz HL Prsten za slivnik HL65 HL161+. Ovaj prsten je dizajniran kao idealan drenažni element za seriju HL65, pružajući dodatnu funkcionalnost i poboljšanu odvodnju na vašem krovu.

  Osnivači Sa Vizijom:

  Leopold Huterer i Viktor Lehner, pioniri u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije, postavili su temelje brenda HL. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL Ventilacionu Glavu 50/75/110 HL900N.

  Prilagođen Drenažni Element za Seriju HL65: HL Prsten za slivnik HL65 predstavlja suptilan, ali ključan deo sistema odvodnje. Posebno dizajniran za seriju HL65, ovaj prsten se savršeno uklapa u postojeće krovne odvode, pružajući potrebnu drenažu i održavajući integritet sistema.

  Kompatibilan sa Krovnim Odvodima serije HL62, HL64 i HL65: Ovaj prsten je dizajniran za upotrebu sa krovnim odvodima serije HL62, HL64 i HL65. Njegova kompatibilnost omogućava jednostavnu integraciju u vaš postojeći sistem odvodnje, čime se obezbeđuje ujednačeno i efikasno odvodnjavanje.

  Jednostavna Instalacija i Poboljšana Funkcionalnost: HL Prsten za slivnik HL65 se lako instalira, pružajući trenutno poboljšanje funkcionalnosti vašeg sistema odvodnje. Sa njegovom postavkom, možete biti sigurni da će drenaža biti optimalna i da će vaš krov ostati zaštićen od nepoželjnih voda.

  Kvalitetna Izrada za Trajnost i Pouzdanost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj prsten za slivnik garantuje dugotrajan rad i pouzdanost. Njegova izdržljivost čini ga pouzdanim dodatkom vašem krovnom odvodu.

  Oplemenite svoj sistem odvodnje uz HL Prsten za slivnik HL65  je rešenje koje nadmašuje standarde u funkcionalnosti i izdržljivosti. Investirajte u dodatnu zaštitu vašeg krova i osigurajte besprekoran rad vašeg odvodnog sistema.

  Naručite svoj HL Prsten za slivnik HL65 HL161+ danas i unapredite svoj sistem odvodnje sa vrhunskim drenažnim elementom koji je prilagođen upravo vama. Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …