HL Slivnik podni V 50/70/110 HL310NPR

  8,880.00 рсд

  HL Slivnik podni V 50/70/110 HL310NPR ima sledeće karakteristike:

  • vertikalni sa prirubnicom,
  • sifonom PRIMUS,
  • okvirom rešetke izrezane po veličini 12 – 70 mm / 123 x 123 mm,
  • rešetkom od nerđajućeg čelika 115 x 115 mm i
  • dolazi sa poklopcem.

   

  Tehnički podaci:

  • materijal PP,PE,Edelstahl
  • dimenzija DN50/75/110
  • kapacitet 0,5 l/s
  • težina 0,75 [kg]

   

  Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana. U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

   

   

   

   

  Opis

  HL Slivnik podni V 50/70/110 HL310NPR – Elegancija i Efikasnost u Jednom.

  Oplemenite svoj podni prostor sa HL Slivnikom podnim V 50/70/110, vrhunskim rešenjem za efikasno odvodnjavanje. Sa elegantnim dizajnom i nizom praktičnih karakteristika, ovaj podni slivnik unapređuje funkcionalnost i estetiku vašeg prostora.

  Vertikalni Dizajn sa Prirubnicom: HL Slivnik podni V  50/70/110 odlikuje se vertikalnim dizajnom sa prirubnicom, što omogućava jednostavnu integraciju u podnu strukturu. Prirubnica obezbeđuje sigurnu instalaciju i čvrsto prianjanje na podnu površinu.

  Sifon PRIMUS za Bezmirisno Iskustvo: Uz sifon PRIMUS,  pruža bezmirisno iskustvo odvodnjavanja. Inovativni dizajn sifona sprečava neprijatne mirise, čime se održava svežina vašeg prostora.

  Okvir Rešetke sa Precizno Izrezanim Otvorima: Okvir rešetke dolazi sa izrezanim otvorima veličine 12 – 70 mm, prilagođenim različitim potrebama odvodnjavanja. Ova karakteristika omogućava efikasno zadržavanje nečistoća, čime se održava čistota podne površine.

  Rešetka i Poklopac od Nerđajućeg Čelika: HL310NPR se ističe rešetkom od nerđajućeg čelika dimenzija 115 x 115 mm, pružajući izdržljivost i elegantan izgled. Uz to, dolazi sa poklopcem koji dodatno štiti od nečistoća i doprinosi estetskom dojmu.

  Ujedinite eleganciju i efikasnost uz HL Slivnik podni V 50/70/110 HL310NPR. Sa pažljivo izabranim karakteristikama, ovaj podni slivnik predstavlja neizostavni dodatak svakom prostoru koji zahteva visokokvalitetno odvodnjavanje.

  HL slivnici i svi HL proizvodi su inovativna rešenja s patentom, obezbeđujući vrhunski kvalitet. Osnovana 1950. godine od strane Leopolda Huterera i Viktora Lehnera, kompanija je izrasla iz skromnih početaka u lidera u industriji.

  Duo, sa tehničkim i komercijalnim stručnostima, izgradio je preduzeće koje zadovoljava zahteve kompleksnih sektora poput hemijske industrije i postrojenja za otpad. Kroz godine, kontinuirani razvoj proizvoda i bliska saradnja sa veletrgovcima i vodoinstalaterima izgradili su odličnu reputaciju kompanije širom Evrope i van nje.

  Naručite svoj HL Slivnik podni V 50/70/110 HL310NPR danas i doživite spoj stila i funkcionalnosti u vašem podnom prostoru. Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …