HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531

  42,500.00 рсд

  HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531 je tuš-kanalica, integrisana u EPS-instalacioni blok sa ramom i poklopcem od nerđajućeg čelika. Vodootporna, flis-laminirana površina sa 3% nagiba. Za direktno postavljanje pločica. Dužina individualno podesiva rezanjem ili izduženjem. Za ugradnju blizu zida. Sa PRIMUS-zamkom, nema smrada ni bez vode! Uključujući poklopac od nerđajućeg čelika i poklopac za partiju.

  Tehnički podaci:

  • materijal PP/ABS/EPS-40/Edelstahl V2A
  • dimenzija DN50
  • kapacitet 0,60 l/s
  • težina 2,59 [kg]

   

  Naručite svoj HL Slivnik kanalica HL531 danas i doživite vrhunsko iskustvo tuširanja koje se ističe iznad svih očekivanja. Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana. U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

   

  Opis

  HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531 – Inovacija u tuširanju i funkcionalnosti.

  Dobrodošli u revolucionarni svet tuširanja uz HL Slivnik kanalica HL531. Ovaj napredni tuš-kanal predstavlja inovaciju u dizajnu i funkcionalnosti, pružajući vrhunsko iskustvo tuširanja i elegantan izgled vaše kupaonice.

  Osnivači Sa Vizijom:

  Leopold Huterer i Viktor Lehner, pioniri u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije, postavili su temelje brenda HL. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531.

  Integrisana Tuš-kanalica u EPS-instalacionom Bloku: HL531 je tuš-kanalica koja je integrisana u EPS-instalacioni blok sa ramom i poklopcem od nerđajućeg čelika. Ovaj sistem obezbeđuje izuzetnu stabilnost i sigurnost tokom upotrebe, čineći tuširanje bezbednim i udobnim.

  Vodootporna Površina sa 3% Nagiba: Sa vodootpornom, flis-laminiranom površinom koja ima 3% nagiba, HL Slivnik kanalica omogućava efikasno odvodnjavanje vode tokom tuširanja. Ova karakteristika čini ga idealnim rešenjem za očuvanje suvoće i čistoće u kupaonici.

  Jednostavna Instalacija i Prilagodljiva Dužina: Tuš-kanalica se može direktno postaviti pločicama, a njena dužina je individualno podesiva rezanjem ili izduženjem prema potrebama prostora. Ovo omogućava laku prilagodljivost i jednostavnu instalaciju.

  Inovativna PRIMUS-zamka za Bezmirisno Iskustvo: Uz PRIMUS-zamku, HL Slivnik kanalica osigurava da nema neugodnih mirisa čak ni bez vode. Ova inovativna funkcija čini ovaj proizvod ne samo estetski atraktivnim, već i higijenski superiorim.

  Uključujući Poklopac od Nerđajućeg Čelika i Poklopac za Partiju: HL531 dolazi sa poklopcem od nerđajućeg čelika koji pruža izdržljivost i sofisticiran izgled. Takođe uključuje i poklopac za partiju, dodajući praktičnost i estetsku vrednost ovom vrhunskom tuš-kanalu.

  Revitalizirajte vaše tuširanje uz HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531 – kombinacija inovacije, funkcionalnosti i elegancije. Investirajte u vrhunsku kvalitetu i unapredite svoju kupaonicu sa ovim modernim tuš-kanalom.

  Naručite svoj HL Slivnik kanalica HL531 danas i doživite vrhunsko iskustvo tuširanja koje se ističe iznad svih očekivanja. Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …