HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531

42,500.00 рсд

HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531 je tuš-kanalica, integrisana u EPS-instalacioni blok sa ramom i poklopcem od nerđajućeg čelika. Vodootporna, flis-laminirana površina sa 3% nagiba. Za direktno postavljanje pločica. Dužina individualno podesiva rezanjem ili izduženjem. Za ugradnju blizu zida. Sa PRIMUS-zamkom, nema smrada ni bez vode! Uključujući poklopac od nerđajućeg čelika i poklopac za partiju.

Tehnički podaci:

  • materijal PP/ABS/EPS-40/Edelstahl V2A
  • dimenzija DN50
  • kapacitet 0,60 l/s
  • težina 2,59 [kg]

Opis

HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531 je konačno i trajno rešenje za odvod vode u vašem kupatilu. Kontinuirani razvoj novih proizvoda i intenzivan kontakt sa veletrgovcima i vodoinstalaterima omogućili su izgradnju odlične reputacije širom Evrope i van nje. HL Slivnik kanalica 600-1200mm HL531 je iznad konkurencije među kupatilskim tuš slivnicima po svim paramterima. Fabrika se ovih dana ponosi što ima veoma moderne i visokokonkurentne proizvodne kapacitete na površini od 10.000 kvadratnih metara. Tu se nalazi i radnja za samostalnu izradu kalupa za brizganje i alata. Kompanija zapošljava oko 100 ljudi. 1990. godine u Budimpešti je osnovan prvi informativni biro u istočnoevropskim zemljama i ubrzo su drugi uspeli. Danas je HL zastupljen u Brnu, Bratislavi, Mariboru, Milanu, Varšavi, Sofiji i Moskvi. Tržišta zapadne Evrope opslužuju se iz Nemačke. Inovativni visokokvalitetni HL-proizvodi i intenzivna podrška tržišta su osnova stvarne izvozne kvote od 60%. 1995. godine kompanija je dobila sertifikat kvaliteta ISO 9001. Inovacija proizvoda, kvalitet i pouzdanost, kao i nastojanje da se brzo udovolji zahtevima kupaca, najviši su ciljevi HL-a.

Godine 1950. dva ambiciozna mladića – Leopold Huterer i Viktor Lehner – osnovali su novu kompaniju sa ciljem da steknu uporište u vodećem poslu. Njihove tehničke i komercijalne kvalifikacije omogućile su im da izgrade preduzeće koje je bilo u stanju da odgovori zahtevima tako složenih grana trgovine kao što su hemijska industrija i postrojenja za otpad. Od skromnih početaka, dvojica muškaraca su ubrzo uspela da sagrade malu šupu. Nekoliko godina kasnije kupili su veću fabričku zgradu, koja je i sada lokacija kompanije. Uz trud i razboritost posao se polako produžavao. Tokom godina pokazalo se da je grana vodovoda imala tendenciju da koristi sve više plastike umesto olova. Ova promena je realizovana na vreme i za nekoliko godina proizvodnja je sistematski prebačena sa olova na plastiku. Izbor ovog puta bio je težak, ali uspešan.

 

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …