HL Slivnik za balkon 40/50 HL90.2

  5,920.00 рсд

  HL Slivnik za balkon 40/50 HL90.2 ima sledeće karakteristike:

  • horizontalni sa prirubnicom,
  • zaptivka za klapnu otporna na mraz i sušu,
  • plastični okvir rešetke po veličini 10 – 70 mm / 123 x 123 mm,
  • rešetka od nerđajućeg čelika 115 x 115 mm i
  • dolazi sa poklopcem.

   

  Tehnički podaci:

  • materijal PE
  • dimenzija DN40/50
  • kapacitet 0,50 l/sek
  • težina 0,425 [kg

   

  Naručite svoj HL Slivnik za balkon 40/50 HL90.2 danas i osigurajte optimalno odvodnjavanje uz dodir elegancije na vašem balkonu.  Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana. U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

   

   

  Opis

  HL Slivnik za balkon 40/50 HL90.2 – Efikasnost i Estetika na Vašem Balkonu

  Oplemenite vaš balkon uz HL Slivnik za balkon 40/50, vrhunski dizajniran sa nizom karakteristika koje pružaju efikasnost i estetski dojam na jednom mestu. Ovaj horizontalni slivnik sa prirubnicom predstavlja savršeno rešenje za odvodnjavanje na vašem balkonu.

  Osnivači Sa Vizijom:

  Leopold Huterer i Viktor Lehner, pioniri u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije, postavili su temelje brenda HL. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL Slivnik za balkon 40/50.

  KARAKTERISTIKE:

  Horizontalni Dizajn sa Prirubnicom: HL Slivnik za balkon 40/50 HL90.2 odlikuje se horizontalnim dizajnom sa prirubnicom, omogućavajući jednostavno postavljanje duž ivice balkona. Prirubnica obezbeđuje sigurno i čvrsto prianjanje, čime se osigurava efikasno odvodnjavanje.

  Zaptivka za Klapnu Otporna na Mraz i Sušu: Uz zaptivku za klapnu otpornu na mraz i sušu, ovaj slivnik je prilagođen različitim vremenskim uslovima. Ova karakteristika garantuje pouzdan rad čak i u ekstremnim uslovima, čime se produžava trajnost proizvoda.

  Plastični Okvir Rešetke sa Prilagodljivim Otvarima: Okvir rešetke dolazi sa plastičnim materijalom i izrezanim otvorima veličine 10 – 70 mm, prilagodljivim za različite potrebe odvodnjavanja. Ova karakteristika omogućava efikasno zadržavanje nečistoća, održavajući čistu površinu balkona.

  Rešetka od Nerđajućeg Čelika sa Elegancijom: Rešetka od nerđajućeg čelika dimenzija 115 x 115 mm izdvaja se po izdržljivosti i elegantnom izgledu. Dodatno, slivnik dolazi sa poklopcem, obezbeđujući potpunu zaštitu od nečistoća i doprinoseći estetici balkona.

  Ujedinite efikasnost i estetiku uz HL Slivnik za balkon. Sa preciznim karakteristikama, ovaj slivnik je savršeno rešenje za unapređenje funkcionalnosti i vizuelnog dojma vašeg balkona.

  Naručite svoj HL Slivnik za balkon 40/50 HL90.2 danas i osigurajte optimalno odvodnjavanje uz dodir elegancije na vašem balkonu. U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi, uključujući Slivnik za balkon, Ventilacionu glavu, Ventilacionu glavu NECO, Slivnik za ravne krovove, Sifone, Nadogradni element univerzalni, Rešetka podna, Kućište sifona lavaboa, Dhtung garnitura i Gumice set za hladnu vodu. Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …