HL Sifon VM ugradni 1 HL4000.1

  3,175.00 рсд

  Opis

  HL Sifon VM Ugradni 1 HL4000.1 – Efikasna Zaštita za Vaše Mašine za Pranje Veša

  Upoznajte HL Sifon VM Ugradni 1 HL4000.1 – specijalno dizajniran zaštitar za vaše mašine za pranje i sušenje veša. Sa jednostavnim ugradnjom, ovaj sifon pruža pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa i osigurava bezbedno odvodnjavanje.

  Ključne Karakteristike:

  • Namena za Mašinu za Pranje Veša: HL Sifon VM namenjen je specifično zaštiti mašine za pranje veša . Pruža efikasnu barijeru protiv neprijatnih mirisa koji se mogu pojaviti tokom odvodnjavanja vode iz ovog aparata.
  • Ugradni Dizajn za Diskretnost: Sa ugradnim dizajnom, ovaj sifon se diskretno integriše u vaš prostor za pranje veša, ne narušavajući estetiku prostora. Jednostavna ugradnja čini ga praktičnim rešenjem za svaki dom.
  • Pouzdana Zaštita od Neprijatnih Mirisa: HL4000.1 osigurava pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa koji se mogu javiti tokom odvodnjavanja vode iz mašina za pranje i sušenje veša. Održava vaš prostor svežim i prijatnim.
  • Visokokvalitetni Materijali za Izdržljivost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj sifon garantuje dugotrajnost i izdržljivost, pružajući vam dugoročnu zaštitu vaših aparata.

  Investirajte u pouzdanu zaštitu za vaše mašine za pranje i sušenje veša uz HL Sifon VM Ugradni 1. Ovo jednostavno rešenje obezbeđuje sigurnost i dugovečnost vaših aparata, čineći vaše kućne poslove još lakšim i bezbrižnijim.

  Osnivači Sa Vizijom:

  Leopold Huterer i Viktor Lehner, pioniri u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije, postavili su temelje brenda HL. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL Sifon VM Ugradni 1 HL4000.1.

  U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi, uključujući HL sifon VN ugradni 1, HL sifon VM ugradni 2, Ventilacionu glavu, Ventilacionu glavu NECO, Slivnik za ravne krovove, Slivnik podni vertikalni, Slivnik podni horizontalni,Slivnik za balkon, Nadogradni element univerzalni, Rešetka podna, Kućište sifona lavaboa, Slivnik kanalica, Prsten za slivnik, Dhtung garnitura i Gumice set za hladnu vodu.

  Kontinuirani razvoj novih proizvoda i intenzivan kontakt sa veletrgovcima i vodoinstalaterima omogućili su izgradnju odlične reputacije širom Evrope i van nje. Fabrika se ovih dana ponosi što ima veoma moderne i visokokonkurentne proizvodne kapacitete na površini od 10.000 kvadratnih metara. Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …