HL Ventilaciona glava 50/75/110 HL900N

  7,560.00 рсд

  HL Ventilaciona glava 50/75/110 HL900N je ventil za ulaz vazduha sa integrisanom dvostrukom izolacijom.

  Ventil za ulaz vazduha  za unutrašnje odzračivanje zemljišta i sistema otpada prema EN12380-1 sa uklonjivom mrežom protiv insekata (lako čišćenje), masivnom gumenom membranom i integrisanom dvostrukom izolacijom. Odobrenje nadzora Z-53.5-460.

  Tehnički podaci:

  • materijal PP
  • dimenzija DN50/75/11
  • kapacitet 37 l/s
  • težina 0,485 [kg]

   

  Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

  Opis

  HL Ventilaciona Glava 50/75/110 HL900N – Inovacija koja potiče od stručnjaka. Dobrodošli u vrhunski svet ventilacije uz HL Ventilacionu Glavu 50/75/110 HL900N, proizvod koji nosi pečat osnivača Leopolda Huterera i Viktora Lehnera. Ova vrhunska ventilaciona glava postavlja nove standarde u kontroli protoka vazduha i energetskoj efikasnosti, predstavljajući spoj tradicije i modernosti.

  Osnivači Sa Vizijom:

  Leopold Huterer i Viktor Lehner, pioniri u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije, postavili su temelje brenda HL. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL Ventilacionu Glavu 50/75/110 HL900N.

  Ključne Karakteristike:

  • Dvostruka Integrisana Izolacija: Sa dvostrukom izolacijom, HL900N pruža izuzetnu termičku efikasnost, čineći je idealnim rešenjem za očuvanje toplote ili hlađenje prostora.
  • Precizna Kontrola Protoka: HL Ventilaciona Glava omogućava preciznu kontrolu protoka vazduha, prilagođavajući se potrebama vašeg sistema ventilacije.
  • Jednostavna Instalacija: Sa intuitivnim dizajnom i lako razumljivim uputstvima, instalacija HL900N je brza i jednostavna, odražavajući filozofiju osnivača o jednostavnosti upotrebe.
  • Robusna Konstrukcija: Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova ventilaciona glava garantuje dugotrajnost i pouzdan rad, što je odraz tradicije izdržljivosti brenda HL.
  • Univerzalna Kompatibilnost: HL900N se lako integriše sa različitim sistemima ventilacije, pružajući svestranost i fleksibilnost u korišćenju, što je nasleđe koje traje.

  HL – Ime koje Označava Vrhunski Kvalitet:

  Uz osnivače čija vizija i stručnost nadmašuju granice, HL Ventilaciona Glava 50/75/110 HL900N predstavlja spoj nasleđa i modernog inženjeringa. Investirajte u budućnost ventilacije – naručite svoju HL Ventilacionu Glavu danas i doživite vrhunski kvalitet koji seže izvan očekivanja.

  Zašto HL Ventilaciona Glava:

  Neka vaša ventilacija bude više od običnog sistema. Uz HL Ventilacionu Glavu 50/75/110 HL900N, doživite visokotehnološku performansu i energetsku efikasnost kao nikada pre. Ova ventilaciona glava je odgovor na vaše potrebe za savremenim, pouzdanim i efikasnim rešenjem za kontrolu vazduha.

  Naručite svoju HL Ventilacionu Glavu 50/75/110 HL900N danas i osetite razliku u kvalitetu ventilacije.

  Kontinuirani razvoj novih proizvoda i intenzivan kontakt sa veletrgovcima i vodoinstalaterima omogućili su izgradnju odlične reputacije širom Evrope i van nje. Fabrika se ovih dana ponosi što ima veoma moderne i visokokonkurentne proizvodne kapacitete na površini od 10.000 kvadratnih metara.

  U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

  Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …