HL Slivnik balkonski V 75/110 HL3100THG

  25,805.00 рсд

  HL Slivnik balkonski V 75/110 HL3100THG vertikalni podni ima sledeće tehničke karakteristike:

  • sa prirubnicom,
  • sa sifonom,
  • sa rešetkom 8-80 mm (može se odrezati),
  • sa ramom od nerđajućeg čelika 145mm x 145mm „Klick-Klack“,
  • sa rešetkom od nerđajućeg čelika 138mm x 138mm,
  • sa poklopcem za telo i vrh.

   

  Naručite svoj  HL3100THG danas i doživite unapređenje prostora sa vrhunskim proizvodom koji zadovoljava i najzahtevnije standarde. Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

  HL3100THG MONTAŽA

  Opis

  HL Slivnik balkonski V 75/110 HL3100THG – Savremena elegancija i funkcionalnost. Dobrodošli u svet izuzetnog dizajna i visoke funkcionalnosti uz HL Slivnik balkonski V 75/110 HL3100THG. Ovaj balkonski slivnik predstavlja spoj vrhunskog inženjeringa i estetike, pružajući rešenje koje će unaprediti vaš prostor na svaki mogući način.

  KARAKTERISTIKE

  Funkcionalnost na Prvom Mestu: HL Slivnik V 75/110 je opremljen prirubnicom, sifonom i rešetkom od 8-80 mm koja se može lako prilagoditi prema potrebama. Ova funkcionalnost čini ga idealnim izborom za balkone, pružajući efikasno odvodnjavanje uz visok nivo prilagodljivosti.

  Elegantan Dizajn sa Nerđajućim Čelikom: Sa ramom od nerđajućeg čelika dimenzija 145mm x 145mm „Klick-Klack“ i rešetkom od nerđajućeg čelika dimenzija 138mm x 138mm, ovaj slivnik donosi elegantan i moderan izgled na vaš balkon. Materijali visokog kvaliteta garantuju dugotrajan sjaj i otpornost na spoljašnje uticaje.

  Jednostavna Upotreba i Održavanje: HL Slivnik balkonski V 75/110 je dizajniran sa korisnikom na umu. Lako se instalira zahvaljujući prirubnici, a rešetka se može odrezati prema potrebama prostora. Dodatno, sa poklopcem za telo i vrh, održavanje je brzo i jednostavno.

  Osnivači sa Vizijom – Leopold Huterer i Viktor Lehner: HL brend ima korene u vizionarskom poduhvatu osnivača Leopolda Huterera i Viktora Lehnera, pionira u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL Slivnik balkonski V 75/110.

  Investicija u Kvalitet i Estetiku: Oplemenite svoj balkon uz HL Slivnik balkonski V 75/110, investiciju koja donosi kombinaciju vrhunskog kvaliteta i estetskog užitka. Ovaj proizvod je simbol savremene elegancije i funkcionalnosti.

  Osnivači Sa Vizijom

  Leopold Huterer i Viktor Lehner, pioniri u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije, postavili su temelje brenda HL. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL HL Slivnik balkonski V 75/110.

  Naručite svoj  HL3100THG danas i doživite unapređenje prostora sa vrhunskim proizvodom koji zadovoljava i najzahtevnije standarde.

  U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

  Na našem sajtu možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …