HL Nadogradni element univerzalni HL65

  13,730.00 рсд

  HL Nadogradni element univerzalni HL65 je produžetak 300 mm / 125 mm sa steznim prstenom od nerđajućeg čelika ( obložite membranu preko prirubnice i stegnite je). Dolazi sa poklopcem.

   

  Tehnički podaci:

  • materijal PP
  • dimenzija d 125 mm
  • kapacitet
  • težina 1,44 [kg]

   

  Naručite svoj HL Nadogradni element univerzalni HL65 danas i iskusite univerzalnost i preciznost u radu vašeg sistema odvodnje. Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana. U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi uključujući Ventilacionu glavu,Ventilacionu glavu NECO,Rešetka podna INOX,Slivnik balkonski vertikalni,Slivnik za ravne krovove,Slivnik kanalica,Prsten za slivnik,Nadogradni element univerzalni,Slivnik podni vertikalni,Slivnik za balkon 40/50,Slivnik podni 40/50,Dihtung garnitura,Sifon ugradni VM 1,Sifon ugradni VM 2,Kućište sifona lavaboa i Sifon za kondenz.

   

   

  Opis

  HL Nadogradni element univerzalni HL65 – povećajte efikasnost sa preciznom nadogradnjom.

  Unapredite funkcionalnost vašeg sistema odvodnje uz HL Nadogradni element univerzalni HL65, ključni produžetak od 300 mm / 125 mm dizajniran sa pažnjom prema detaljima. Sa steznim prstenom od nerđajućeg čelika i dodatkom poklopca, ovaj univerzalni nadogradni element predstavlja idealno rešenje za prilagodljivost i preciznost u radu.

  Osnivači Sa Vizijom:

  Leopold Huterer i Viktor Lehner, pioniri u oblasti ventilacije, vodovoda i kanalizacije. Postavili su temelje brenda HL. Njihova stručnost i vizija su duboko ukorenjene u svakom proizvodu, uključujući i HL Nadogradni element univerzalni.

  KARAKTERISTIKE:

  Povećajte Dužinu sa Efikasnim Produžetkom: HL Nadogradni element univerzalni donosi dodatnih 300 mm u dužinu, pružajući veći doseg i pokrivenost u sistemu odvodnje. Ova dodatna dužina je ključna za optimalno vođenje vode, posebno u složenim uslovima odvodnje.

  Stezni Prsten od Nerđajućeg Čelika za Sigurnu Montažu: Opremljen sa steznim prstenom od nerđajućeg čelika, ovaj nadogradni element osigurava sigurnu montažu. Stezni prsten omogućava precizno postavljanje i čvrsto prianjanje, čime se eliminise mogućnost curenja i održava pouzdan rad sistema.

  Membrana Obložena i Podesna sa Steznim Prstenom: Univerzalni nadogradni element omogućava oblaganje membrane preko prirubnice. Pružajući dodatni sloj zaštite od vode. Stezni prsten omogućava podešavanje i zatezanje membrane prema potrebi, čime se postiže potpuna vodootpornost.

  Uključuje Poklopac za Dodatnu Zaštitu: Sa dodatkom poklopca, HL Nadogradni element univerzalni osigurava potpunu zaštitu od nečistoća i održava higijenske standarde u sistemu odvodnje. Poklopac doprinosi dugotrajnosti i estetici ovog ključnog dodatka.

  Povećajte efikasnost i prilagodljivost vašeg sistema odvodnje uz HL Nadogradni element univerzalni. Investirajte u dodatak koji će unaprediti rad vašeg odvodnog sistema i obezbediti optimalno vođenje vode.

  U prodajnoj ponudi Unijaplasta nalaze se različiti HL proizvodi, uključujući Nadogradni element univerzalni,  Ventilacionu glavu, Ventilacionu glavu NECO, Slivnik za ravne krovove, Slivnik za balkon, Sifone,  Rešetka podna, Kućište sifona lavaboa, Dhtung garnitura i Gumice set za hladnu vodu.

  Naručite svoj HL Nadogradni element univerzalni HL65 danas i iskusite univerzalnost i preciznost u radu vašeg sistema odvodnje. Na našem sajtu www.unijaplast.com možete pogledati celokupnu ponudu HL asortimana.

   

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …