Akcija!

Pumpa baštenska JGP 600 Villager

9,300.00 рсд

Pumpa baštenska JGP 600 Villager ima sledeće tehničke karakteristike:

Tip motora Kolektorski elektromotor
Radni napon 230 V ~ 50 Hz
Priključna snaga 600 W
Prečnik usisa (Ø) 1” (25mm)
Prečnik izlaza (Ø 1” (25mm)
Maksimalna dubina povlačenja 8 m
Maksimalna visina vodenog stuba 35 m
Maks. radni pritisak 3.5 bar
Maksimalni protok vode 3 m³/h
Maks. temperatura vode 35°C
Tip kućišta pumpe Inox
Masa 7 kg
Linija proizvoda Orange edition

 

Oprema:

  • Inox kućište
  • usisno crevo (opciono)crevo za navodnjavanje (opciono)
  • filter vode (opciono)

Opis

Pumpa baštenska JGP 600 Villager se koristi za dobijanje vode iz bunara, kanala, jezera ili jarka i obezbeđuje visok pritisak za navodnjavanje bašte ili zemljišnih parcela. Kao i za snabdevanje vodom za toalete, umivaonike, mašine za pranje veša i tako dalje. Ova vrsta pumpe je popularno poznata kao pumpa za podzemne vode. Ove pumpe za vodu su opremljene usisnim priključkom koji se obično nalazi na prednjoj strani i priključkom za isporuku na vrhu. Uređaj je opremljen impelerima koji potiskuju vodu iz pumpe pod određenim pritiskom. Pomoću creva ova voda se može pumpati do radnog kola, irigatora ili prskalice, koji zauzvrat navodnjavaju zemljište.

Pumpa baštenska JGP 600 Villager je samousisna, što znači da crpi vodu iz izvora, a zatim primenjuje visok pritisak da bi je koristila uglavnom za navodnjavanje. Naučno, nije moguće crpiti vodu sa dubine veće od osam metara, ali se može crpiti sa udaljenosti veće od osam metara, pod uslovom da se to radi horizontalno.

Koju vrstu baštenske pumpe da kupim?

Baštenske pumpe dolaze u više oblika, a najjednostavniji model je onaj koji se ugrađuje pa uključuje umetanjem utikača u utičnicu. Napredniji model je baštenska pumpa sa kontrolnim sistemom, koji se automatski uključuje i isključuje kada se otvori tačka za vodu.

Poslednja kategorija je vrtna pumpa sa kontrolom brzine, koja je energetski veoma efikasna. Ako je potrebna mala količina vode, pumpa će raditi proporcionalno, a ubrzava se ako je potrebno više. Baštenska pumpa je najlakši način da dostupnu vodu pretvorite u rešenje za vašu situaciju. Zahvaljujući ovoj pumpi, na primer, možete početi da koristite vodu iz jarka, kanala ili bunara.

Sve pumpe iz prodajne ponude Unijaplast-a imaju pisanu garanciju 2 (godine) uz fiskalni račun.

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …