HL Dihtung garnitura HL83.M

5,800.00 рсд

Komplet za zaptivanje, koji se sastoji od: prirubnice od nerđajućeg čelika sa zavrtnjima, zaptivke i laminiranog flisa za spajanje na hidroizolacije ispod pločica kao npr. epoksidne smole.

Tehnički podaci:

  • materijal Edelstahl-vlieskaschierte Fl.
  • dimenzija 196 k 114 mm / d 400 mm
  • kapacitet težina 0,281 [kg]

Opis

Kontinuirani razvoj novih proizvoda i intenzivan kontakt sa veletrgovcima i vodoinstalaterima omogućili su izgradnju odlične reputacije širom Evrope i van nje. Fabrika se ovih dana ponosi što ima veoma moderne i visokokonkurentne proizvodne kapacitete na površini od 10.000 kvadratnih metara. Tu se nalazi i radnja za samostalnu izradu kalupa za brizganje i alata. Kompanija zapošljava oko 100 ljudi. 1990. godine u Budimpešti je osnovan prvi informativni biro u istočnoevropskim zemljama i ubrzo su drugi uspeli. Danas je HL zastupljen u Brnu, Bratislavi, Mariboru, Milanu, Varšavi, Sofiji i Moskvi. Tržišta zapadne Evrope opslužuju se iz Nemačke. Inovativni visokokvalitetni HL-proizvodi i intenzivna podrška tržišta su osnova stvarne izvozne kvote od 60%. 1995. godine kompanija je dobila sertifikat kvaliteta ISO 9001. Inovacija proizvoda, kvalitet i pouzdanost, kao i nastojanje da se brzo udovolji zahtevima kupaca, najviši su ciljevi HL-a.

Godine 1950. dva ambiciozna mladića – Leopold Huterer i Viktor Lehner – osnovali su novu kompaniju sa ciljem da steknu uporište u vodećem poslu. Njihove tehničke i komercijalne kvalifikacije omogućile su im da izgrade preduzeće koje je bilo u stanju da odgovori zahtevima tako složenih grana trgovine kao što su hemijska industrija i postrojenja za otpad. Od skromnih početaka, dvojica muškaraca su ubrzo uspela da sagrade malu šupu. Nekoliko godina kasnije kupili su veću fabričku zgradu, koja je i sada lokacija kompanije. Uz trud i razboritost posao se polako produžavao. Tokom godina pokazalo se da je grana vodovoda imala tendenciju da koristi sve više plastike umesto olova. Ova promena je realizovana na vreme i za nekoliko godina proizvodnja je sistematski prebačena sa olova na plastiku. Izbor ovog puta bio je težak, ali uspešan. Danas se plastičnim proizvodima ne opslužuje samo austrijsko tržište, više od polovine robe se izvozi. Godine 1993. susedna površina od 6.000 m2 mogla je da se dobije za dalje proširenje. Partner Leopold Hutterer umro je 1982. godine. Zastupajući naslednike, njegova ćerka, gospođa Christiana Schutz-Hutterer, pridružila se kompaniji kao upravljački partner i upravljala poslovima zajedno sa Viktorom Lehnerom do njegove smrti 1998. godine. Od tada gospođa Schutz-Hutterer sama vodi kompaniju uz podršku iskusnog tima odličnih tehničara. Godine 2001. kompanija je reorganizovana i sada posluje pod HL Hutterer&Lechner GmbH.

 

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …