Metla 9 zubaca baštenska

  420.00 рсд

  Karakteristike METLE SA 9 ZUBACA :

  • Materijal: Visokokvalitetni čelik
  • Drška: Udobna, ergonomska
  • Radna širina: 14cm
  • Dužina: 39cm

   

  Ovaj alat je neophodan za uređenje i održavanje bašte. Nabavite metlu sa 9 zubaca i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Uz ovu metlu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,… 

   

   

  Opis

  Metla 9 Zubaca Baštenska Efikasno Čišćenje Vašeg Baštenskog Prostora

  Metla 9 zubaca ručna baštenska – idealan alat za održavanje čistoće vašeg baštenskog prostora. Izrađena od visokokvalitetnog čelika, ova metla garantuje izdržljivost i dugotrajnu upotrebu. Udoban ergonomski rukohvat omogućava vam udobno korišćenje, dok radna širina od 14 cm obezbeđuje efikasno čišćenje većih površina.

  Savršena za Baštensko Čišćenje

  Metla sa zubicma ručna baštenska je neophodan alat za održavanje urednosti vašeg baštenskog prostora. Sa svojih 9 čvrstih zubaca i širokom radnom širinom, efikasno uklanja lišće, grančice i druge otpatke sa staza, terasa ili travnjaka.

  Izdržljiva Konstrukcija

  Ova metla je izrađena od visokokvalitetnog čelika, što je čini izuzetno izdržljivom i otpornom na habanje. Bez obzira na vrstu površine koju čistite, možete biti sigurni da će Metla Sa 9 Zubaca Baštenska pružiti pouzdanu performansu i dugotrajnu upotrebu.

  Udoban Rukohvat

  Ergonomski dizajniran rukohvat omogućava vam udobno držanje metle tokom čišćenja, smanjujući umor i napor tokom dužih radnih sesija. Ovaj rukohvat pruža optimalnu podršku i omogućava vam precizno upravljanje metlom za brzo i efikasno čišćenje.

  Višenamenska Upotreba

  Metla sa zubcima ručna baštenska je savršena za čišćenje svih vrsta baštenskih površina, uključujući staze, terase, travnjake i dvorišta. Bez obzira da li održavate svoj privatni vrt ili profesionalni baštenski prostor, ova metla će vam olakšati čišćenje i održavanje vašeg spoljnog prostora.

  Ovaj alat je neophodan za uređenje i održavanje bašte. Nabavite metlu 9 zubaca i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Uz ovu metlu ručnu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude.

  Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,… 

  Uzmite svoju Metlu 9 Zubaca Baštensku danas i osigurajte čistoću i urednost vašeg baštenskog prostora sa lakoćom i efikasnošću!

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA RADNE POVRŠINE: 14CM DUŽINA: 36CM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …