Lopatica ručna baštenska

  410.00 рсд

  Karakteristike lopatice za presađivanje biljaka:

  • Materijal: Visokokvalitetni čelik
  • Drška: Udobna, ergonomska
  • Radna širina: 8cm
  • Dužina: 36cm

   

  Ovaj alat je neophodan za uređenje i održavanje bašte. Nabavite lopaticu i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Uz ovu lopaticu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Pored ove lopatice u ponudi je i uska lopatica. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,… 

   

   

   

  Opis

  Oplemenite Vašu Baštu sa Lopaticom Ručnom Baštenskom

  Ručna lopatica baštenska pomoćiče vam da iskoristite potencijal vaše bašte. Ovaj esencijalni alat je dizajniran da olakša vaše baštenske aktivnosti i omogući vam da postignete izvanredne rezultate u održavanju Vašeg zelenog kutka.

  Kvalitetan Materijal za Trajnost i Efikasnost

  Ručna lopatica baštenska je izrađena od visokokvalitetnog čelika, pružajući izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Ovaj materijal osigurava da će alat izdržati godine korišćenja bez gubljenja efikasnosti. Bez obzira da li kopate, presađujete ili uređujete, naša lopatica će se pokazati kao pouzdan partner.

  Ergonomska Drška za Komfor i Preciznost

  Jedan od ključnih aspekata naše Lopatice je udobna ergonomska drška. Dizajnirana je da pruži optimalnu podršku i komfor tokom dugih baštenskih sesija. Ova drška omogućava precizno manevrisanje, što rezultira preciznijim radom i smanjenjem umora ruku tokom korišćenja.

  Višenamenska Upotreba za Različite Baštenske Zadatke

  Lopatica ima široku primenu u baštovanstvu. Bilo da kopate rupe za sadnju, presađujete biljke ili rahlite zemlju, naša Lopatica će se pokazati kao nezamenjiv alat. S radnim delom širine 8cm, omogućava efikasno obavljanje različitih poslova bez napora.

  Lopatica Ručna Baštenska Dugotrajno i Efikasno Rešenje za Vašu Baštu

  Sa svojim visokokvalitetnim materijalom, udobnom drškom i širokim spektrom primene, naša Lopatica ručna baštenska je nezaobilazan alat za svakog strastvenog baštovana. Investirajte u ovaj pouzdani alat i unapredite svoje baštensko iskustvo.

  Uz ovu lopaticu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,…

  Nabavite svoju lopaticu već danas i osetite razliku u kvalitetu i efikasnosti!

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA RADNE POVRŠINE: 8CM DUŽINA: 36CM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …