Lopatica uska ručna baštenska

  410.00 рсд

  Karakteristike uske lopatice za presađivanje biljaka:

  • Materijal: Visokokvalitetni čelik
  • Drška: Udobna, ergonomska
  • Radna širina: 6cm
  • Dužina: 36cm

   

  Ovaj alat je neophodan za uređenje i održavanje bašte. Nabavite lopaticu i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Uz ovu lopaticu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Pored uske lopatice u ponudi je i široka lopatica. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,…

  Opis

  Lopatica Uska Ručna Baštenska: Neizostavan Alat za Vašu Baštu

  Lopatica uska ručna baštenska višenamenska i efikasna je vaš nezamenjiv saveznik u bašti. Sa svojom uskom konstrukcijom, omogućava precizno presađivanje, kopanje i rahljenje zemlje oko biljaka.

  Izdržljivost i Kvalitet

  Izrađena od visokokvalitetnog čelika, ova lopatica garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Nećete se brinuti zbog habanja ili lomljenja, već se možete fokusirati na svoje baštenske projekte.

  Ergonomska Drška za Udobno Rukovanje

  Udobna ergonomska drška naglašava prijatno i sigurno držanje, čineći vaše baštovanstvo još ugodnijim. Nećete osećati umor čak ni nakon dugotrajnog rada u bašti.

  Preciznost i Praktičnost

  Sa radnom širinom od 6cm i dužinom od 36cm, ova lopatica je savršeno dimenzionisana za efikasno obavljanje poslova u bašti. Bez obzira da li presađujete, kopate ili rahlite zemlju, ova lopatica će vam omogućiti preciznost i praktičnost.

  Opremite Se za Sezonu Baštovanstva

  Uz ovu lopaticu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Pored uske lopatice u ponudi je i široka lopatica. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,… 

  Nabavite svoju Lopaticu Usku Ručnu Baštensku i unapredite svoje baštovanstvo. Sa ovim pouzdanim alatom, vaša bašta će procvetati u punom sjaju. Uživajte u radu u bašti sa kvalitetnom lopaticom koja čini razliku!

   

   

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA RADNE POVRŠINE: 6CM DUŽINA: 36CM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …