Grabuljica ručna baštenska

  420.00 рсд

  Karakteristike grabuljice ručne baštenske:

  • Materijal: Visokokvalitetni čelik
  • Drška: Udobna, ergonomska
  • Radna širina: 9cm
  • Dužina: 33cm

   

  Ovaj alat je neophodan za uređenje i održavanje bašte. Nabavite grabuljicu i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Uz ovu grabuljicu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,…

   

  Opis

  Grabuljica Ručna Baštenska Oplemenjuje Vašu Baštu

  Kvalitetna Izrada za Pouzdanost i Izdržljivost

  Grabuljica Ručna Baštenska je proizvedena s ciljem da pruži dugotrajnu i pouzdanu podršku svakom baštovanu. Koristeći visokokvalitetni čelik u proizvodnji, osiguravamo da alat ostane izdržljiv i efikasan čak i pod najzahtevnijim uslovima. Njen robustan dizajn omogućava dugoročnu upotrebu, čineći je neprocenjivim dodatkom za vašu baštu.

  Udobna i Ergonomska Drška za Lako Korišćenje

  Ključni element naše grabuljice je udobna i ergonomski dizajnirana drška. Ovaj detalj omogućava ne samo lako, već i bezbolno korišćenje alatke, čak i tokom dugih radnih sesija u bašti. Bez obzira na vašu visinu ili snagu, naša grabuljica će se lako prilagoditi vašim potrebama, omogućavajući vam da se fokusirate na rad bez neprijatnosti.

  Efikasno Popuštanje Zemljišta za Zdrav Rast Biljaka

  Grabuljanjem zemljišta sa našom alatkom, postižete efikasno popuštanje i vazduharenje tla, ključno za zdrav rast biljaka. Ova tehnika omogućava bolji protok kiseonika i hranljivih materija do korijenovog sistema biljaka, što rezultira zdravijim i bujnijim rastom vašeg cveća, povrća ili drugih biljaka.

  Daje Preciznost i Brzina u Radu Između Biljaka

  Zahvaljujući radnoj širini od 9cm, naša grabuljica ručna baštenska omogućava precizno i brzo popuštanje tla čak i između gusto rastućih biljaka. Ova karakteristika je posebno korisna za održavanje vaše bašte ili povrtnjaka čistim i urednim, bez oštećenja okolnih biljaka.

  Kada koristite našu grabuljicu, vaša bašta će biti pripremljena za optimalan rast i razvoj biljaka. Njenom upotrebom, smanjuje se kompaktiranost zemlje, poboljšava se drenaža i sprečava se stvaranje korova, stvarajući idealne uslove za zdrav i bujan biljni svet. Ovaj alat je neophodan za uređenje i održavanje bašte. Nabavite grabuljicu i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Uz ovu grabuljicu baštensku olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude.

  Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,…

  Budite spremni za sezonu sadnje i nabavite svoju Grabuljicu Ručnu Baštensku već danas!

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA RADNE POVRŠINE: 9CM DUŽINA: 33CM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …