Baštenski set 3 elementa

  540.00 рсд

  Predstavljamo vam naš Baštenski set 3 elementa, koji će unaprediti vaše baštovanstvo.

  Male vile za otpuštanje tla: Ove male vile od fiberglasa su savršene za rahljenje zemlje u uskim redovima. Sa radnom širinom od 8cm i dužinom od 30cm, olakšavaju pripremu baštenskih leja.

  Grabuljice za otpuštanje i aeraciju zemljišta: Ove grabuljice od fiberglasa idealne su za rad u uskim redovima. Sa istom radnom širinom i dužinom kao i vile, omogućavaju efikasno uklanjanje korova i rahljenje zemlje oko biljaka.

  Lopatica za presađivanje: Ova lopatica od fiberglasa je neophodan alat za presađivanje u bašti. Sa radnom širinom od 8cm i dužinom od 30cm, omogućava precizno rukovanje i udobno presađivanje biljaka.

  Ovi alati su neophodni za uređenje i održavanje bašte. Nabavite set i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,…

   

  Opis

  Baštenski Set 3 Elementa

  Baštenski set 3 elemnta doprinosi oplemenjivanju vašeg baštenskg prostora. Ovaj set je sve što vam je potrebno za uspešno održavanje vaše bašte ili dvorišta, pružajući vam alate neophodne za negu biljaka i uređenje prostora. Baštenski set 3 elementa čine: male vile. mala grabuljica i mala lopatica.

  Male Vile

  Prvi element ovog seta su male vile za otpuštanje tla, savršene za rad u uskim redovima. Sa radnom širinom od 8cm i dužinom od 30cm. Ove vile su izuzetno praktične i efikasne za rahljenje zemlje i pripremu baštenskih leja.

  Grabuljica Mala

  Drugi element je grabuljica za otpuštanje i aeraciju zemljišta, takođe savršena za rad u uskim redovima. Sa istom radnom širinom i dužinom kao i vile, ova grabuljica je idealna za održavanje zemljišta, uklanjanje korova i rahljenje tla oko biljaka.

  Lopatica Mala

  Treći element u ovom setu je lopatica za presađivanje, sa udobnom ručkom za lakše korišćenje. Sa radnom širinom od 8cm i dužinom od 30cm. Ova lopatica je savršena za presađivanje biljaka i rad u baštenskim lejama.

  Sve tri komponente ovog seta su kvalitetno izrađene od otpornih materijala kako bi izdržale svakodnevnu upotrebu u bašti. Sa Baštenskim setom 3 elemenata, vaša bašta će biti spremna za sve izazove koje donosi sezona rasta i cvetanja. Nabavite svoj set već danas i unapredite svoje baštensko iskustvo!

  Osim što pruža praktične alate za održavanje bašte, ovaj Baštenski set omogućava vam da efikasno organizujete i unapredite izgled svog dvorišta ili bašte prema vašim potrebama. U današnjem ubrzanom tempu života, gde je vreme dragoceno, ovaj set vam omogućava da brzo i efikasno izvršite potrebne zadatke u bašti ili dvorištu. Bilo da želite urediti prostor za opuštanje, stvoriti lepe staze ili podići sopstveni povrtnjak, ovaj set vam pruža sve potrebne alate za postizanje željenih rezultata. Sa njegovom pomoći, možete transformisati svaki deo svog spoljnog prostora u prijatan i funkcionalan ambijent prilagođen vašim potrebama i željama.

  Uz ovaj mini set baštenski olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,… 

  Nabavite Baštenski set 3 elemenata i uživajte u lepoti i praktičnosti uređenja vaše bašte ili dvorišta!

   

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJE:

  ŠIRINA RADNE POVRŠINE: 8CM DUŽINA: 30CM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …