Pištolj za zalivanje WL-EN3T

  905.00 рсд

  Pištolj za zalivanje WL-EN3T ima sledeće karakteristike:

  • ima funkciju kontrole protoka vode i podesive šeme prskanja.
  • napravljen je od plastike visokog kvaliteta ABS.
  • kvalitet se testira mašinom za proveru vazduha.
  • dostupan u sivo-beloj boji.

   

  Pištolj za zalivanje WL-EN3T je kompatibilan sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda pištolja za zalivanje obuhvata sledeće modele: WL-EN52M,WL-EN40M, WL-EN3T,WL-EN10TK i WL-EN2T,

  Opis

  Pištolj za Zalivanje WL-EN3T – Efikasnost i Pouzdanost U Vašim Rukama

  Pištolj za Zalivanje WL-EN3T – vaš savršeni alat za održavanje bašte koji kombinuje visoku efikasnost i pouzdanost.

  Karakteristike Visokog Kvaliteta

  Ovaj pištolj je izrađen od ABS-a ili akrilonitril butadien stirena, uobičajenog termoplastičnog polimernog materijala, koji pruža izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Plastika visokog kvaliteta omogućava dugotrajnu upotrebu bez gubitka performansi.

  Funkcionalnost

  WL-EN3T poseduje funkciju kontrole protoka vode i podesive šeme prskanja, omogućavajući vam da prilagodite zalivanje bašte prema potrebama vaših biljaka. Ovo vam daje potpunu kontrolu nad zalivanjem, osiguravajući optimalne rezultate.

  Testiranje Kvaliteta

  Kvalitet ovog pištolja se dodatno proverava mašinom za proveru vazduha, garantujući da će svaki primerak ispuniti vaša očekivanja u pogledu performansi i pouzdanosti.

  Elegantan Dizajn

  Dostupan u sivo-beloj boji, Pištolj za Zalivanje WL-EN3T ne samo da nudi izuzetne performanse, već i estetski doprinosi vašoj bašti.

  Zaključak

  Uz Pištolj WL-EN3T, zalivanje vaše bašte postaje jednostavno, efikasno i precizno. Investirajte u ovaj visokokvalitetni alat i osigurajte da vaše biljke dobiju potrebnu vlagu i negu. Nabavite svoj Pištolj WL-EN3T i uživajte u lepoti vaše oaze zelenila.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i pištolj ovog tipa. Konekcija ovog pištolja je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …