Pištolj za zalivanje WL-EN10TK

  770.00 рсд

  Pištolj za zalivanje WL-EN10TK ima sledeće karakteristike:

  • patentirana metoda zatvaranja i otvaranja protoka vode
  • regulacija vodotoka na 3 načina
  • regulacija protoka vode.

   

  Pištolj za zalivanje WL-EN10TK je kompatibilan sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda pištolja za zalivanje obuhvata sledeće modele: WL-EN52M,WL-EN40M, WL-EN3T,WL-EN10TK i WL-EN2T,

  Opis

  Pištolj za Zalivanje WL-EN10TK – Efikasnost i Praktičnost na Dohvat Ruke

  Pištolj za Zalivanje WL-EN10TK je naš novi pištolj , koji donosi inovativne karakteristike za lako i precizno zalivanje vaše bašte.

  Inovativna Patentirana Metoda Kontrole Vode

  WL-EN10TK dolazi sa patentiranom metodom zatvaranja i otvaranja protoka vode, što omogućava jednostavno i brzo prilagođavanje intenziteta zalivanja.

  Prilagodljiva Regulacija Vodotoka

  Sa tri različita načina regulacije vodotoka, ovaj pištolj omogućava da prilagodite mlaz vode prema potrebama vaših biljaka i vrta.

  Precizna Regulacija Protoka Vode

  WL-EN10TK vam omogućava preciznu regulaciju protoka vode, čime se osigurava optimalno zalivanje bez rasipanja vode ili prekomernog navodnjavanja.

  Izdržljivost i Pouzdanost

  Izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, ovaj pištolj kombinuje izdržljivost i pouzdanost, osiguravajući dugotrajnu upotrebu u svim uslovima.

  Zaključak

  Uz Pištolj za Zalivanje WL-EN10TK, održavanje vaše bašte postaje jednostavno i efikasno. Sa inovativnim karakteristikama i pouzdanim performansama, ovaj pištolj je neizostavan alat za svakog ljubitelja baštovanstva. Nabavite svoj WL-EN10TK danas i otkrijte razliku koju može doneti vašem vrtu!

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i pištolj ovog tipa. Konekcija ovog pištolja je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …