Pištolj za zalivanje WL-EN2T

  840.00 рсд

  Pištolj za zalivanje WL-EN2T ima sledeće karakteristike:

  • praktičan i višenamenski pištolj za raspršivanje
  • patentirani način uključivanja i isključivanja vodenog toka njegovim podešavanjem
  • napravljen je od visokokvalitetne plastike ABS
  • kvalitet se testira mašinom za proveru vazduha.

   

  Pištolj za zalivanje WL-EN2T je kompatibilan sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda pištolja za zalivanje obuhvata sledeće modele: WL-EN52M,WL-EN40M, WL-EN3T,WL-EN10TK i WL-EN2T,

  Opis

  Pištolj za Zalivanje WL-EN2T – Vaš Pouzdan Partner u Održavanju Bašte

  Pištolj za Zalivanje WL-EN2T je naš najnoviji pištolj za zalivanje, dizajniran kako bi vaše zalivanje bašte bilo lakše i efikasnije nego ikad pre.

  Praktičan i Višenamenski

  WL-EN2T je praktičan i višenamenski pištolj za raspršivanje koji će zadovoljiti sve vaše potrebe zalivanja bašte. Bez obzira da li trebate precizno zaliti cveće ili očistiti površine oko bašte, ovaj pištolj će vam omogućiti da to uradite sa lakoćom.

  Patentirani Način Kontrole Vodenog Toka

  Jedinstvena karakteristika ovog pištolja je patentirani način uključivanja i isključivanja vodenog toka putem njegovog podešavanja. To vam omogućava potpunu kontrolu nad jačinom i protokom vode, čineći zalivanje preciznijim i efikasnijim.

  Izrađen od Visokokvalitetne Plastike ABS

  Pištolj WL-EN2T je izrađen od ABS-a ili akrilonitril butadien stirena, uobičajenog termoplastičnog polimernog materijala. ABS je popularan zbog svoje niske proizvodne cene i lakoće sa kojom se obrađuje. Njegove prirodne prednosti pristupačnosti i obradivosti ne ometaju željena svojstva ABS materijala.

  Zaključak

  Uz Pištolj WL-EN2T, vaše baštenske obaveze postaju lakše i efikasnije. Ovaj pouzdan partner omogućava vam da brzo i jednostavno obavite zalivanje i održavanje vaše bašte, čineći vaš vrt oazom lepote i svežine.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i pištolj ovog tipa. Konekcija ovog pištolja je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

  Nabavite svoj Pištolj za Zalivanje WL-EN2T danas i uživajte u jednostavnosti i efikasnosti zalivanja vaše bašte!

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …