Pištolj za zalivanje WL-EN40M

  2,040.00 рсд

  Pištolj za zalivanje WL-EN40M ima sledeće karakteristike:

  • patentirani način uključivanja i isključivanja protoka vode
  • podešavanje toka sa 3 funkcije
  • podešavanje protoka vode
  • od metala i ABS-a napravljen.

   

  Pištolj za zalivanje WL-EN40M je kompatibilan sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda pištolja za zalivanje obuhvata sledeće modele: WL-EN52M,WL-EN40M, WL-EN3T,WL-EN10TK i WL-EN2T,

  Opis

  Pištolj za Zalivanje WL-EN40M – Efikasnost i Prilagodljivost u Jednom

  Pištolj za Zalivanje WL-EN40M je naš najnoviji pištolj za zalivanje, koji donosi inovativne karakteristike kako bi vaše baštenske aktivnosti bile lakše i efikasnije nego ikad pre.

  Revolucionarni Patentirani Način Kontrole Vodenog Protoka

  WL-EN40M se ističe patentiranim načinom uključivanja i isključivanja protoka vode, pružajući vam neuporedivu kontrolu nad zalivanjem. Sa jednostavnim pritiskom, možete precizno regulisati protok vode prema vašim potrebama.

  Podešavanje Točka sa 3 Funkcije

  Sa 3 različite funkcije prskanja, Pištolj WL-EN40M omogućava vam da prilagodite svoje zalivanje bašte kako god želite. Bez obzira da li vam je potrebno fino prskanje za delikatne biljke ili snažan mlaz za čišćenje, ovaj pištolj će ispuniti sve vaše zahteve.

  Pouzdanost i Izdržljivost

  Izrađen od kombinacije metala i ABS-a, WL-EN40M nudi vrhunsku izdržljivost i pouzdanost. ABS, ili akrilonitril butadien stiren, je termoplastični polimerni materijal popularan zbog svoje izdržljivosti i jednostavnosti obrade. Ovaj pištolj pruža visok nivo pouzdanosti, bez obzira na uslove u kojima ga koristite.

  Zaključak

  Uz Pištolj za Zalivanje WL-EN40M, vaša bašta će procvetati uz minimalan napor. Sa revolucionarnim patentiranim načinom kontrole vodenog protoka i prilagodljivim funkcijama prskanja, ovaj pištolj vam omogućava da brzo, efikasno i precizno zalivate vaše biljke. Nabavite svoj WL-EN40M danas i transformišite svoju baštu u oazu lepote i svežine.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i pištolj ovog tipa. Konekcija ovog pištolja je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …