Kultivator ručni baštenski

  420.00 рсд

  Karakteristike kultivatora ručnog baštenskog za kultivisanje zemljišta:

  • Materijal: Visokokvalitetni čelik
  • Drška: Udobna, ergonomska
  • Radna širina: 7.5cm
  • Dužina: 38cm

   

  Ovaj alat je neophodan za uređenje i održavanje bašte. Nabavite kultivator i pretvorite vašu baštu u mesto lepote i funkcionalnosti! Uz ovaj kultivator baštenski olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,… 

  Opis

  Oplemenite Vašu Baštu Uz Kultivator Ručni Baštenski

  Kvalitetan Materijal Za Izdržljivost

  Naš Kultivator Ručni Baštenski je izrađen od vrhunskog čelika, što garantuje izdržljivost i dugotrajnu upotrebu. Bez obzira na vrstu zemljišta ili intenzitet korišćenja, možete biti sigurni da će naš kultivator ostati pouzdan partner u svim vašim baštenskim projektima.

  Ergonomski Dizajn Za Udobnost Prilikom Rada

  Udoban rukohvat našeg kultivatora pruža optimalnu podršku i osigurava bezbolno korišćenje čak i tokom dužih perioda rada. Ergonomski dizajn smanjuje napetost na rukama i leđima, omogućavajući vam da se fokusirate na kultivisanje vaše bašte bez neprijatnosti.

  Postignuća Kultivisanja Zemlje

  Kultivator Ručni Baštenski je neophodan alat za održavanje zdravlja i produktivnosti vaše bašte ili povrtnjaka. Kultivisanjem zemlje, postižete nekoliko ključnih ciljeva:

  1. Olakšavate pristup kiseoniku, vodi i hranljivim materijama korenovom sistemu biljaka, što poboljšava njihov rast i razvoj.
  2. Razbijate zemlju i uklanjate korov, čime smanjujete konkurenciju za hranljive sastojke i svetlost.
  3. Poboljšavate strukturu zemlje, što omogućava bolji drenažni sistem i smanjuje rizik od zbijanja tla.
  4. Podstičete mikroorganizme u zemlji, što doprinosi biološkoj aktivnosti i plodnosti tla.

  Kultivator Ručni Baštenski omogućava vam da postignete ove ciljeve sa lakoćom, pružajući vam efikasan i precizan alat za održavanje vaše bašte ili povrtnjaka.

  Preciznost i Efikasnost Sa Radnom Širinom od 7,5 cm

  Sa radnom širinom od 7,5 cm, naš kultivator omogućava vam precizno kultivisanje oko biljaka ili u uskim prostorima. Ovaj alat donosi praktičnost i efikasnost u svaki korak baštenske njege, omogućavajući vam da postignete željene rezultate sa minimalnim naporom.

  Uz ovaj kultivator baštenski olakšano je postavljanje graničnika i ogradica iz naše prodajne ponude. Baštenski ručni alat obuhvata sledeće alate u prodajnoj ponudi Unijaplast-a:grabuljica,kultivator, lopatica, lopatica uska, metla 9 zubaca, set 3 elementa,… 

  Neka Vaša Bašta Procveta Sa Našim Kultivatorom Ručnim Baštenskim – Kupite Ga Danas I Osetite Razliku!

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA RADNE POVRŠINE: 7.5CM DUŽINA: 38CM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …