Ogradica za staze grafitna 2,5m

  1,500.00 рсд

  Karakteristike:

  • dužina jednog elementa: 250 mm
  • ukupna visina: 22,5 cm
  • visina šiljka iznad zemlje: 12,5 cm
  • širina šiljka: 6 cm

   

  Materijalne karakteristike proizvoda:

  • polipropilenski kopolimer
  • otporan na UV zračenje
  • otporan na temperature u rasponu od -32°C do +80°C
  • otporan na vlagu, plesan i gljivice
  • 100% reciklabilan

   

  Ogradica za staze efikasno razdvaja travnjak od biljaka u bašti. Stvara staze, puteve i tematske uglove. Inovativni dizajn pruža čvrstoću prilikom postavljanja u zemlju. Jednostavnost poveznih elemenata omogućava laku i brzu montažu. Fleksibilnost u horizontalnoj ravni pruža neograničene mogućnosti oblikovanja.

   

   

   

  Opis

  Ogradica za staze  grafitna  2,5m – Rim paling PALGARDEN

  Ogradica za staze grafitna 2,5m je esencijalni deo dizajna bašte. Ona ne samo da omogućava vizuelnu separaciju između travnjaka i biljaka već i definiše staze, puteve i tematske uglove, doprinoseći celokupnom estetskom doživljaju bašte.

  Ogradica Za Staze Grafitna 2,5m Je Inovativni Dizajn Pruža Stabilnost

  Ključni element ovog proizvoda je inovativni dizajn koji pruža izuzetnu čvrstoću prilikom postavljanja u zemlju. Zahvaljujući tome, ogradica ostaje čvrsto ukopana, čak i u slučaju jakih vetrova ili promene vremenskih uslova.

  Jednostavna Montaža i Prilagođene Dimenzije

  Simplicitet u korišćenju i montaži čini ovaj proizvod idealnim izborom za sve koji žele da samostalno urede svoj vrt. Dimenzije su pažljivo prilagođene potrebama baštenskog prostora, osiguravajući da ogradica odgovara vašim zahtevima i estetskim preferencijama.

  Materijal Visokog Kvaliteta

  Ogradica za staze grafitna je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena, ova ogradica je otporna na UV zračenje, temperaturne promene i vlagu. To je ključni faktor koji garantuje dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove, čineći je idealnim rešenjem za spoljnu upotrebu.

  Ogradica Za Staze Grafitna Je Ekološki Održivo Rešenje

  Pored toga, važno je napomenuti da je ovaj proizvod 100% reciklabilan, što ga čini ekološki odgovornim izborom za sve koji vode računa o zaštiti životne sredine. Kupovinom ove ogradice, ne samo što ćete unaprediti izgled vaše bašte, već ćete doprineti i očuvanju prirode.

  Zaključak

  Rim paling PALGARDEN grafit – 2,5m predstavlja savršenu kombinaciju funkcionalnosti, estetike i trajnosti. Dizajniran da udovolji potrebama modernog baštovanstva, ovaj proizvod će vam pomoći da stvorite baštu iz snova koja će oduševiti vas i vaše goste. Nabavite svoju ogradicu već danas i unapredite izgled svog spoljnog prostora! Investirajte u kvalitet, estetiku i dugotrajnost za savršen baštenski ambijent!

  Bradas kao naš poslovni partner se uvek trudi da nam isporučuje ogradice visokog kvaliteta. Više o pejzažnom uređenju dvorišta možete pročitati ovde.

  Uz ovu ogradicu za uređenje vašeg dvorišta u prodajnoj ponudi Unijaplasta su i graničnici: graničnik zeleni, graničnik braon, graničnik set crni 50mm/10m, graničnik set crni 40mm/10m, graničnik set zeleni 40mm/10m, graničnik univerzalni 45mm/1m,…

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …