Prskalica GARDEN HOBY

  1,465.00 рсд1,700.00 рсд

  Prskalica tipa GARDEN HOBY namenjena je ISKLJUČIVO za primenu u vodi rastvorenih sredstava koja se koriste za negu biljaka: herbicida, insekticida, fungicida i sredstava za prihranu biljaka.

  Sadržaj pakovanja:

  1. Posuda prskalice, sa pumpom, i trakom za nošenje
  2. Crevo prskalice sa montiranom ručkom
  3. Nastavak prskalice
  4. Uputstvo za upotrebu

  Opis

  Prskalica GARDEN HOBY namenjena je ISKLJUČIVO za primenu u vodi rastvorenih sredstava koja se koriste za negu biljaka: herbicida, insekticida, fungicida i sredstava za prihranu biljaka.

  Prskalica garden hoby nije namenjena da je koriste deca, osobe sa umanjenim psihofizičkim, senzornim i intelektualnim sposobnostima. Pri rukovanju prskalicom obavezno poštujte UPUTSTVA, MERE ZAŠTITE I MERE ZAŠTITE OKOLINE. Za posledice nenamenskog korišćenja prskalice odgovoran je isključivo korisnik prskalice.

  Prskalice su pogodne za primenu mnogih baštenskih hemikalija kao što su fungicidi, insekticidi, sredstva za ubijanje korova, alge i sredstva protiv mahovine. Dolaze u više veličina, od malih ručnih od 1,5l do velikih leđnih od 12 litara. Velike prskalice su posebno dobre za nanošenje sredstava za uklanjanje korova na velikim površinama.

  Najvažniji cilj u primeni poljoprivrednih pesticida je postizanje ravnomerne distribucije hemikalija po lišću useva. Nedovoljno doziranje možda neće dati željenu pokrivenost i potrebnu kontrolu. Predoziranje je skupo jer troši pesticide i povećava mogućnost kontaminacije podzemnih voda.

  Sadržaj pakovanja:

  1. Posuda prskalice, sa pumpom, i trakom za nošenje
  2. Crevo prskalice sa montiranom ručkom
  3. Nastavak prskalice
  4. Uputstvo za upotrebu

  Poštovani kupci, zahvaljujemo se na poverenju koje ste nam ukazali kupovinom naše prskalice. Svaka prskalica kupljena kod nas, pažljivo je dizajnirana, testirana i podleže strogoj kontroli kvaliteta. Međutim, vek trajanja prskalice u velikoj meri zavisiće i od načina upotrebe i održavanja prskalice. Tako će, vaša bezbednost i bezbednost vaše okoline zavisi od naĉina upotrebe i postupanja sa prskalicom.

  Dodatne informacije

  Dimenzije:

  5L, 8L, 10L

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …