Držač za biljke displej

  400.00 рсд

  Držač za biljke displej ima sledeće karakteristike:

  – visina 60cm

  – prečnik 17cm

  – čvrsta konstrukcija

  – štiti zgradu od direktnog kontakta sa biljkama

  – od čelične žice presvučene PVC-om.

  Nosači za biljke iz prodajne ponude Unijaplast-a su veoma otporni na vremenske promene.

  Opis

  Držač za biljke displej može pomoći da se povrće, voće ili cveće drže sa zemlje. Tako se osigurava da dobijaju hranljive materije koje su im potrebne za rast i da ne budu plesni. Držač za biljke displej penjačice se takođe može koristiti za podsticanje biljaka. Poput prolećne omiljene glicinije, da rastu u određenom pravcu i obliku kako bi se poboljšao otvoreni prostor.

  Nekoliko biljaka koje imaju tendenciju da rastu, kao što su paradajz i maline, trebaju podršku kako bi se osiguralo da biljke ne padnu i ne puknu. Cveće kao što su ruže takođe zahteva podršku i može postati odličan kvalitet  u bilo kom otvorenom prostoru.

  Držač za biljke može biti različitih veličina, tako da je važno da razmislite o stilu vaše bašte i vrsti biljaka koje će oni podržavati kako biste bili sigurni da odaberete najbolji za svoje potrebe.

  Držač za biljke displej se koristi i za podupiranje biljaka koje rastu u zatvorenom prostoru. Podupiranje sobnih biljaka je veoma česta pojava. Ove biljke u svom prirodnom staništu izložene su vetru kao i kompeticiji. Ovaj pojam u globalu označava borbu biljaka među vrstama u prevlasti nad zemljištem, sunčevim zracima, hranljvim materijama…

  Uslovi životne sredine biljke podstiču na brži rast i razvoj potpornih struktura. U zatvorenim prostorima gde retko ima vetra, biljke često prerastu svoje prirodne podupirače i razvijaju nestabilno stablo. U tim slučajevima neophodno je podupiranje vaših biljaka.

  Metalni nosač biljke displej je obložen slojem zelenog PE koji se idealno slaže sa biljkama i otporan je na vremenske uslove. Baštenski nosač biljke se široko koristi za podupiranje biljaka. U kombinaciji sa drugim elementima kao što su konektori ili štipaljke, može stvoriti konstrukciju savršeno prilagođenu potrebama korisnika.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …