Pe folija CRNO-BELA 8000x140mic

  530.00 рсд

  Pe folija crno-bela ima sleće  tehničke karakteristike:

  • širina 8m
  • debljina 140mic
  • UV stabilizovana

   

  Folija za silažu Grčkog proizvodjača Plastika Kritis namenjene za pokrivanje silažne mase.

  • Folija je crno-bela gde bela boja odbija svetlost i sprečava zagrevanje silaže, dok crna omogućava neprovidnost i odsustvo svetlosti ispod folije.
  • Folija je troslojna, gde je u prednosti u odnosu na jednoslojne ili dvoslojne folije jer slojevi zadržavaju isparenja koja su proizvod anaerobne fermentacije silaže a koji su povoljni za povećanje kvaliteta finalnog proizvoda.
  • Sadrži povećanu količinu UV stabilizatora koji je štiti od ultra- ljubičastog zračenja koje uništava i degradira foliju.

   

   

  Opis

  Pe folija crno-bela 8000x140mic nam dolazi od renomiranog protizvođača vrhunskih folija sa Krita.  Maksimalna sigurnost silaže sa folijama napravljenim od vrhunskog materijala.Zaštita i sigurnost silaže su uvek bili prioritet za Kritfil. Kritis folije za silažu napravljene od najsavremenijeg materijala pružaju maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Jedini postižu potrebnu higijenu i čistoću kako bi sprečili kontaminaciju silaže. Pružaju najviši kvalitet i maksimalnu održivost.

  PLASTIKA KRITIS je postala sinonim za kvalitet i inovativnost u silažnim folijama. Kompanija je razvila nova rešenja koja nude veću sigurnost, bolje očuvanje stočne hrane i veći profit poljoprivredniku. Pe folija crno-bela 8000x140mic je samo jedna od visoko kvalitetnih folija fabrike Kritis.

  Najnoviji razvoj je SilO2Block®, 7-slojni barijerni film koji ograničava propusnost kiseonika za više od 10 puta u odnosu na standardnu silažu. Obezbeđuje bolju fermentaciju i pomaže u smanjenju kvarenja, čime se značajno poboljšava kvalitet uskladištenog proizvoda. SilO2Block® je jači od standardnog 150 mikrofona. film, lakši, veoma fleksibilan, lak za ugradnju i potpuno recikliran.

  Combi-Silo® Snažan 115 mic. silažni film namotan zajedno na istu rolnu sa 35 mic. fleksibilna podloga! Combi-Silo® omogućava brže, lakše i sigurnije pokrivanje silosa.

  Metalocenske silažne folije Veoma jak višeslojni 110-120 mic. silažne folije, napravljene od metalocen polietilenskih smola. Oni nude veću sigurnost i lakši su za rukovanje i odlaganje za reciklažu.

  Standardne folije za silažu PLASTIKA KRITIS proizvodi i standardne folije za silažu debljine 125-200 mic.

  Silažne folije se mogu ponuditi u različitim bojama, a najpopularnije su crno-bele, crno-zelene i belo-zelene. UV-stabilizovani su 1 godinu ili više i mogu se proizvoditi u širinama do 20 m.

   

   

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …