Tajmer za navodnjavanje Hunter

TAJMER ZA NAVODNJAVANJE HUNTER – Optimalno Rešenje za Vaš Vrt

Tajmer za navodnjavanje Hunter Bluetooth ¾“ (BTT) je dizajniran da adekvatno zaliva čak i najmanja područja. Ovaj napredni tajmer za slavine na baterije, sa omogućenim Bluetooth®-om, kontroliše se preko iOS ili Android pametnog telefona. Tajmer za navodnjavanje Hunter je savršeno izdržljivo bežično rešenje za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Njime možete negovati bašte, staklenike, terase, saksijske biljke, cvetne leje, rasadnike i male travnjake u prostorima bez navodnjavanja u zemlji.

Prednosti TAJMER ZA NAVODNJAVANJE HUNTER

Dugotrajne Alkalne Baterije i Brza Instalacija

Tajmer dolazi sa dugotrajnim alkalnim baterijama koje su uključene u pakovanje. Postavlja se za samo nekoliko sekundi na bilo koju standardnu slavinu sa navojem. Ovaj proces je brz i jednostavan, omogućavajući vam da odmah počnete sa navodnjavanjem.

Kontrola Preko Mobilnih Aplikacija

Kontrola preko mobilnih aplikacija eliminiše potrebu za posezanjem oko žbunja ili stajanja na delikatne biljke da biste pristupili slavini. Intuitivan režim aplikacije pruža raznovrsne opcije za specijalizovane aplikacije, omogućavajući jednostavno i efikasno upravljanje zalivanjem.

Ključne Karakteristike TAJMER ZA NAVODNJAVANJE HUNTER

Pametne Funkcije i Višestruke Zone Navodnjavanja

Tajmer za slavine na baterije sa Bluetooth® kontrolom upravlja se putem pametnog telefona i ima jednu zonu. Vreme rada može se podesiti od 1 sekunde do 24 sata, sa čak četiri vremena početka. Režim ciklusa se neprekidno ponavlja unutar korisnički definisanih prozora za vodu, što je savršeno za sisteme kapanja ili klijanje semena.

Sezonsko i Ručno Upravljanje

Navodnjavanje možete obustaviti do 99 dana tokom van sezone, što je idealno za sezonska navodnjavanja. Ručno upravljanje pritiskom na dugme omogućava brz rad bez potrebe za pametnim telefonom. Automatsko isključivanje vode nakon jednog sata sprečava gubitak vode, dok trepćuće LED upozorenje o niskom nivou baterije ukazuje na potrebu za zamenu baterija.

Sigurnost i Dodatne Funkcije

Bezbedna Zaštita Lozinkom

Bezbedna zaštita lozinkom sprečava neovlašćene promene rasporeda navodnjavanja. Pakovanje sadrži dve alkalne baterije, omogućavajući vam da odmah počnete sa korišćenjem uređaja.

TAJMER ZA NAVODNJAVANJE HUNTER – Tehničke Karakteristike

Tajmer za navodnjavanje Hunter ima sledeće tehničke karakteristike: prečnik izlaza je ¾“, dok ulazni prečnik može biti ¾“ i 1″. Dimenzije uređaja su visina 16,8 cm, širina 12 cm i dubina 6 cm.

Ključne Prednosti

Ključne prednosti ovog modela uključuju kontrolu slavine na baterije sa Bluetooth® tehnologijom, omogućavajući jednom pametnom telefonu da upravlja neograničenim brojem kontrolera. Vreme rada može biti od 1 sekunde do 24 sata sa četiri vremena početka. Režim biciklizma se neprekidno ponavlja unutar korisnički definisanih prozora za vodu, što je idealno za sisteme kapanja ili klijanje semena.

Tokom van sezone, navodnjavanje možete obustaviti do 99 dana, što je savršeno za sezonska zalivanja. Ručno upravljanje pritiskom na dugme omogućava brz rad bez pametnog telefona, dok automatsko isključivanje vode nakon jednog sata sprečava gubitak vode. Trepćuće LED upozorenje o niskom nivou baterije ukazuje na zamenu baterije, a uključene alkalne baterije omogućavaju bržu instalaciju. U paketu je uključen i adapter za brzu spojnicu.

Radne Specifikacije

Radne specifikacije ovog tajmera uključuju dve 1,5V AA alkalne baterije (koje su uključene u pakovanje). Brzina protoka varira od 1,9 do 2,271 litara po satu, a preporučeni pritisak iznosi od 0,5 do 8 bara (50 do 800 kPa). Bluetooth tehnologija je verzije 4.0/4.2 (BLE), a odobrenja uključuju IPKS6 za plastiku (na otvorenom), UL, cUL, FCC, CE, RCM i ISED. Garantni rok je dve godine.

Specifikacije Aplikacije

Specifikacije aplikacije ( klikom na link je možete preuzeti ) uključuju kompatibilnost sa iOS® 9.0 ili novijim verzijama, kao i sa Android™ 4.4 ili novijim verzijama. Maksimalna udaljenost komunikacije je 10 metara. Sve funkcije aplikacije možete pregledati na hunter.info/BTT.

Oznake i logotipi Bluetooth® su registrovani zaštitni znakovi u vlasništvu Bluetooth SIG Inc., a korišćenje takvih znakova od strane Hunter Industries je pod licencom. iOS je zaštitni znak ili registrovani zaštitni znak kompanije Cisco u SAD i drugim zemljama, korišćen pod licencom. Android je zaštitni znak kompanije Google LLC.

 

Zaključak

Tajmer za navodnjavanje Hunter predstavlja napredno i pouzdano rešenje za sve vaše potrebe za navodnjavanjem. Sa svojim pametnim funkcijama, dugotrajnim baterijama i jednostavnom kontrolom putem mobilne aplikacije, ovaj tajmer čini proces zalivanja brzim, praktičnim i pristupačnim. Iskoristite prednosti nadzemnog navodnjavanja koje kontroliše pametni telefon za lakši pristup slavini za crevo.

Hunter Industries ostaje posvećen isporuci vrednih proizvoda i usluga, podržanih nepokolebljivom korisničkom podrškom. Kao porodični proizvođač najboljih rešenja u klasi za navodnjavanje pejzaža, spoljno osvetljenje, tehnologiju doziranja i sektore proizvodnje po meri, Hunter je sinonim za kvalitet i pouzdanost.

Investirajte u TAJMER ZA NAVODNJAVANJE HUNTER danas i osigurajte savršeno navodnjavanje vašeg vrta sa minimalnim trudom. Posetite naš web shop i nabavite svoj Hunter tajmer već danas!

 

Video klip je u vlasništvu Hunter Industries ResCom, and Golf Irrigation

 

 

Ostavite odgovor