Tajmer za navodnjavanje Hunter

Tajmer za navodnjavanje Hunter bluetooth ¾“ (BTT) služi da zalivana budu adekvatno čak i najmanja područja. Hunter tajmera za slavine na baterije sa omogućenim Bluetooth®-om i koji se kontroliše preko iOS ili Android pametnog telefona. Tajmer za navodnjavanje Hunter je savršeno izdržljivo bežično rešenje u zatvorenom i na otvorenom. Ovim tajmerom omogućuje se negovanje bašta, staklenika, terasa, saksijskih biljaka, cvetnih leja, rasadnika i malih travnjaka koji se nalaze u prostorima bez navodnjavanja u zemlji.

Uključene su dugotrajne alkalne baterije, a tajmer se postavlja za nekoliko sekundi na bilo koju standardnu slavinu sa navojem. Kontrola mobilnih aplikacija uklanja zadatak posezanja oko žbunja ili stajanja na delikatne biljke da biste pristupili slavini. Režim  koji se nalazi u aplikaciji koji se lako koristi pruža raznovrsnu upotrebu za specijalizovane aplikacije. Korisnici takođe mogu omogućiti ručno navodnjavanje pomoću integrisanog dugmeta na tajmeru. BTT čini jednostavno navodnjavanje brzim, praktičnim i pristupačnim.

Tajmer za slavine na baterije sa Bluetooth® kontrolom ima 1 zonu i upravlja se „pametnim“ telefonom. Vreme rada ide od 1 sekunde do 24 sata sa 4 vremena početka. Režim ciklusa se neprekidno ponavlja unutar korisnički definisanih prozora za vodu, savršen za sisteme kapanja ili klijanje semena.

Obustavite navodnjavanje do 99 dana tokom van sezone, savršeno za sezonska navodnjavanja. Ručno upravljanje pritiskom na dugme za brz rad bez pametnog telefona. Automatsko isključivanje vode nakon 1 sata sprečava gubitak vode. Trepćuće LED upozorenje o niskom nivou baterije ukazuje na zamenu baterije.Bezbedna zaštita lozinkom sprečava neovlašćene promene rasporeda. Pakovanje sadrži dve alkalne baterije. Iskoristite prednosti nadzemnog navodnjavanja koje kontroliše pametni telefon za lakši pristup slavini za crevo.

Osnovna misija Hunter Industries ostaće uvek ista: da isporuči vredne proizvode i usluge podržane nepokolebljivom korisničkom podrškom. Hunter je porodični proizvođač najboljih rešenja u klasi za navodnjavanje pejzaža, spoljno osvetljenje, tehnologiju doziranja i sektore proizvodnje po meri.

Ostavite odgovor