Rasprskivač za zalivanje WL-Z15

  1,010.00 рсд

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z15  je jedinstven rasprskivač na našem tržištu koja sadrži 8 različitih rasprskivača i karakteriše je sledeće:

  • stabilna plastična podloga za udarce
  • biranje bira bilo koji od 8 rasprskivača vode
  • efikasnost i prečnik prskanja pri pritisku od 3 bara.

   

  Tehničke karakteristike:

  • potrošnja: do 30,5 l/min
  • prečnik: do 95 m2
  • radni pritisak: 3 bara

   

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z15 je kompatibilan sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda raspskivača obuhvata sledeće modele:WL-Z12, WL-Z15,WL-Z16, WL-Z21, WL-Z23  i WL-Z24

  Opis

  Rasprskivač za Zalivanje WL-Z15: Vaša Oaza Zelenila

  Rasprskivač za Zalivanje WL-Z15 je jedinstven izbor za zalivanje! Ako želite da transformišete svoj vrt ili baštu u zelenu oazu punu života, onda je ovaj rasprskivač pravi izbor za vas.

  Karakteristike Rasprskivača WL-Z15

  Sa svojih 8 različitih rasprskivača vode, WL-Z15 nudi neuporedivu fleksibilnost i prilagodljivost. Omogućavajući vam da izaberete savršeni način zalivanja za svaku biljku ili deo vrta.

  Izdržljivost i Kvalitet

  Naš rasprskivač je izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, koja je poznata po svojoj izdržljivosti i otpornosti na udarce. To znači da možete biti sigurni da će vaš Rasprskivač WL-Z15 dugo trajati, pružajući vam pouzdanu uslugu tokom mnogih sezona zalivanja.

  Funkcionalnost i Praktičnost

  Pored svojih 8 različitih načina prskanja, WL-Z15 dolazi sa stabilnom plastičnom podlogom koja obezbeđuje dodatnu stabilnost tokom korišćenja, čak i na neravnim površinama. Takođe, radni pritisak od 3 bara osigurava efikasno i precizno raspršivanje vode, dok se potrošnja vode do 30,5 litara u minuti može prilagoditi vašim potrebama.

  Značaj Zalivanja Tokom Vrućih Letnjih Dana

  Tokom vrućih letnjih dana, redovno zalivanje travnjaka postaje od suštinskog značaja. Visoke temperature mogu izazvati stres kod biljaka, što može dovesti do žutila i opadanja lišća. Zalivanje travnjaka ujutro ili kasno popodne pomaže da se očuva vlažnost zemljišta, smanji stres biljaka i održi travnjak zelenim i bujnim čak i u najtoplijim mesecima.

  Estetski Dodir Vašem Vrtu

  Osim izvanrednih performansi, Rasprskivač WL-Z15 dolazi u elegantnoj sivo-beloj boji, koja će se savršeno uklopiti u svaki vrt ili baštu, dodajući estetski dodir vašem spoljašnjem prostoru.

  Zaboravite na dosadno zalivanje ručnim zalivkama – uz Rasprskivač WL-Z15, zalivanje postaje jednostavno, efikasno i zabavno iskustvo. Nabavite svoj primerak već danas i prepustite se čarima brige o vašem vrtu uz pomoć našeg kvalitetnog rasprskivača za zalivanje!

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i rasprskivač ovog tipa. Konekcija ovog rasprskivača je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a. Kompletna ponuda raspskivača obuhvata sledeće modele:WL-Z12, WL-Z15,WL-Z16, WL-Z21, WL-Z23  i WL-Z24.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …