Rasprskivač za zalivanje WL-Z23

  2,250.00 рсд

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z23 je kompaktan oscilirajući rasprskivači i ima sledeće karakteristike:

  • klizni jezičci omogućavaju jednostavno podešavanje dometa
  • fleksibilna konstrukcija se neće slomiti kada se na nju nagazi
  • čep igle za čišćenje mlaznice.

   

  Tehničke karakteristike:

  • potrošnja: do 19,6 l/min
  • prečnik: do 336 m2
  • radni pritisak: 3 bara

   

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z23 je kompatibilan sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda raspskivača obuhvata sledeće modele:WL-Z12, WL-Z15,WL-Z16, WL-Z21, WL-Z23  i WL-Z24

  Opis

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z23: Efikasno zalivanje za vašu baštu

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z23 ima klizne jezičke koji omogućavaju jednostavno podešavanje dometa, pružajući vam potpunu kontrolu nad zalivanjem bez napora.

  Robustna konstrukcija za trajnost

  Fleksibilna konstrukcija osigurava izdržljivost čak i pod težinom, eliminirajući rizik od lomljenja i obezbeđujući dugotrajnu upotrebu.

  Praktično održavanje i čišćenje

  Dodatno, čep igle za čišćenje mlaznice olakšava održavanje uređaja, čime se produžuje njegov vek trajanja i osigurava besprekorna funkcionalnost.

  Sa potrošnjom do 19,6 l/min i prečnikom zalivanja do 336 m2, WL-Z23 zadovoljava sve vaše potrebe zalivanja, bez obzira na veličinu površine. Radni pritisak od 3 bara osigurava efikasno i precizno zalivanje, čak i u zahtevnim uslovima.

  Značaj redovnog zalivanja tokom leta

  Tokom vrelih letnjih dana, redovno zalivanje postaje ključno za očuvanje zdravlja biljaka. Visoke temperature mogu izazvati stres kod biljaka, a pravilno zalivanje pomaže u očuvanju vlažnosti zemljišta i smanjenju stresa, čineći vašu baštu ili vrt zelenim i bujnim čak i u najtoplijim mesecima.

  Investirajte u rasprskivač WL-Z23 i uživajte u jednostavnom i efikasnom zalivanju koje će vašoj bašti doneti puno radosti i lepote. Nabavite svoj primerak već danas i otkrijte razliku koju može doneti kvalitetan rasprskivač za zalivanje.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i rasprskivač ovog tipa. Konekcija ovog rasprskivača je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a. Kompletna ponuda raspskivača obuhvata sledeće modele:WL-Z12, WL-Z15,WL-Z16, WL-Z21, WL-Z23  i WL-Z24.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …