Rasprskivač za zalivanje WL-Z12

  2,160.00 рсд

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z12 je dvostepeni rasprskivač sa zupčastim pogonom na bazi i ima sledeće karakteristike:

  • tihi rad
  • voda u dve faze za ravnomerno pokrivanje
  • klizni deflektor za fino i blisko raspršivanje
  • potpuna ili delimična pokrivenost
  • jezičak prekidač za raspršivanje parče kruga ili 360 stepeni
  • izdržljiva baza omogućava povezivanje u seriju.

   

  Tehničke karakteristike:

  • potrošnja: do 13,4 l/min
  • prečnik: do 320 m2
  • radni pritisak: 3 bara

   

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z12 je kompatibilan sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda raspskivača obuhvata sledeće modele:WL-Z12, WL-Z15,WL-Z16, WL-Z21, WL-Z23  i WL-Z24

   

  Opis

  Rasprskivač za Zalivanje WL-Z12: Efikasno Zalivanje u Vrelim Letnjim Danima

  Rasprskivač za zalivanje WL-Z12 je vaš pouzdan partner u održavanju zelenih površina, posebno tokom vrelih letnjih dana. Sa zupčastim pogonom na bazi i dvostepenim raspršivanjem, ovaj rasprskivač nudi brojne karakteristike koje će unaprediti vaše iskustvo zalivanja.

  Tihi Rad za Udobno Zalivanje

  Jedna od ključnih karakteristika WL-Z12 je njegov tihi rad. Omogućavajući vam da uživate u mirnom zalivanju bez neprijatne buke, što je posebno važno tokom vrelih letnjih dana kada želite da se opustite na terasi ili dvorištu.

  Ravnomerna Pokrivenost sa Dvostrukom Fazom Zalivanja

  Tokom vrelih letnjih dana, biljke su izložene intenzivnom toplotnom stresu koji može uzrokovati žutilo i opadanje lišća. Zahvaljujući vodi u dve faze za ravnomerno pokrivanje, WL-Z12 osigurava da svaki deo vaše bašte ili vrta dobije potrebnu vlagu kako bi biljke ostale zdrave i otporne na vrućinu.

  Precizno Podešavanje sa Kliznim Deflektorom

  Klizni deflektor omogućava vam fino i blisko raspršivanje vode prema vašim potrebama. Možete precizno kontrolisati pravac i intenzitet zalivanja, pružajući optimalne uslove za rast biljaka, što je ključno tokom vrelih letnjih dana kada je svaka kap vode važna za očuvanje zelenila.

  Prilagodljiva Pokrivenost sa Jezičak Prekidačem

  Kada su temperature visoke, redovno zalivanje postaje od suštinskog značaja za očuvanje zdravlja biljaka. Jezičak prekidač omogućava vam da odaberete željeni oblik i obim pokrivenosti, pružajući biljkama adekvatnu količinu vlage tokom najtoplijih dana.

  Izdržljiva Baza za Serijsko Povezivanje

  Sa izdržljivom bazom koja omogućava serijsko povezivanje, WL-Z12 vam pruža fleksibilnost u dizajniranju sistema za zalivanje koji odgovara vašim potrebama, čime se olakšava održavanje biljaka čak i u vrelim letnjim uslovima.

  Značaj Zalivanja Tokom Vrućih Letnjih Dana

  Zalivanje tokom vrelih letnjih dana postaje od suštinskog značaja za održavanje zdravlja biljaka. Visoke temperature mogu izazvati stres kod biljaka, a redovno zalivanje pomaže u očuvanju vlažnosti zemljišta i smanjenju stresa, čineći vašu baštu ili vrt zelenim i bujnim čak i u najtoplijim mesecima.

  Investirajte u Rasprskivač za Zalivanje WL-Z12 i uživajte u jednostavnom, tiho i efikasnom zalivanju koje će vašoj bašti doneti puno radosti i lepote, čak i tokom najtoplijih dana.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i rasprskivač ovog tipa. Konekcija ovog rasprskivača je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a. Kompletna ponuda raspskivača obuhvata sledeće modele:WL-Z12, WL-Z15,WL-Z16, WL-Z21, WL-Z23  i WL-Z24.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

   

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …