Plovak Kvik stop

  5,080.00 рсд5,400.00 рсд

  Kvik stop plovak ima sledeće tehničke karakteristike:

  ▪ Ovaj sistem eliminiše šumove koji nastaju usled curenja, smanjuje gubitke i menhanički pritisak na plovak
  ▪ Radni pritisak: 0.2-0.6bar
  ▪ Maksimalni pritisak: 10bar
  ▪ Prečnik ulaza: od 1/2“ do 1“ 1/2
  ▪ Zbog svoje konstrukcije od netoksičnog materijala može se koristiti u prehrambenoj industriji kao i u sistemima za distribuciju vode za piće

  Kvik stop plovak  je napravljen od netoksičnog polikarbonata, i uz pomoć servo-kontrole omogućava otvaranje i zatvaranje ventila u deliću sekunde.

  Opis

  Plovak kvik stop je hidraulični regulator nivoa naprednog dizajna koji eliminiše klasične greške ovakvih uređaja. Njegova glavna karakteristika je brz rad sistema koji se kreće iz otvorenog do zatvorenog i obrnutog položaja u deliću sekunde, tako izbegavajući veliku buku i kapanje. Zahvaljujući servo-kontrolisanom zatvaranju uređaja, mali plovak je dovoljan za bilo koji prečnik cevi i snaga zatvarnja se povećava sa povećanjem ulaznog pritiska u cevi.

  Plovak Kvik stop je namenjen za kontinualan rad. Kvik stop je napravljen od netoksičnog polikarbonata, i uz pomoć servo-kontrole omogućava otvaranje i zatvaranje ventila u deliću sekunde. Svaki rezervoar na koji će biti montiran Kvik stop mora biti opremljen prelivnim odvodom u slučaju kvara ventila. U slučaju vode koja sadrži pesak ili čvrste materijale,preporučljivo je staviti mrežasti filter uzvodno od ventila.

  Kvik stop trenutno prelazi iz potpuno otvorenog u potpuno zatvoren. Ovaj sistem eliminiše šumove koji nastaju usled curenja, smanjuje gubitke i menhanički pritisak na plovak. Zbog svoje konstrukcije od netoksičnog materijala može se koristiti u prehrambenoj industriji kao i u sistemima za distribuciju vode za piće.

  Kvik stop se može koristiti i u sistemu sa pasivnim gravitacionim napajanjem ili u sistemu sa pumpom. Pogodno za punjenje rezervoara, cisterni ili korita za stoku. Dizajniran kao zamena za konvencionalne kuglaste ventile u rezervoarima za vodu za zaštitu pumpi za povišenje pritiska.

  Dodatne informacije

  PREČNIK:

  3/4C, 1C

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …