Mlaznica za zalivanje WL-4720

  260.00 рсд

  Mlaznica za zalivanje WL-4720 podesiva mlaznica ima sledeće karaktetristike:

  • visokokvalitetna ravna mlaznica i podesiva
  • dobro izrađeni elementi od izdržljive plastike omogućavaju udoban i dug rad
  • opremljen neklizajućim premazom
  • omogućava brzo i udobno povezivanje i isključivanje
  • beskonačno podešavanje protoka vode, od oštrog toka do nežne magle sa mogućnošću zatvaranja.

   

  Mlaznica za zalivanje WL-4720 je kompatibilna sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda mlaznica obuhvata sledeće modele: WL-S4711K, WL-4710, WL-4720 i WL-4721.

   

  Opis

  Mlaznica za Zalivanje WL-4720: Savršena Ravnoteža Između Kvaliteta i Praktičnosti

  Mlaznica za zalivanje WL-4720 donosi visokokvalitetnu izradu i izuzetnu prilagodljivost, pružajući vam sve što vam je potrebno za efikasno i jednostavno zalivanje vaše bašte ili vrta. Sa neklizajućim premazom i mogućnošću konačnog podešavanja protoka vode, ova mlaznica je neophodan alat za svakog ljubitelja baštovanstva.

  Kvalitetna Izrada za Pouzdan Rad

  Mlaznica WL-4720 poseduje dobro izrađene elemente od izdržljive plastike, osiguravajući udoban i dugotrajan rad čak i pod najtežim uslovima. Njena visokokvalitetna izrada garantuje pouzdanost i sigurnost tokom svake sezone zalivanja.

  Prilagodljivost za Različite Potrebe

  Ova mlaznica omogućava beskonačno podešavanje protoka vode, što vam omogućava da precizno prilagodite zalivanje prema potrebama vaših biljaka. Bez obzira da li je potrebno snažno prskanje ili nežna magla, WL-4720 omogućava fleksibilnost u zadovoljavanju svih vaših zahteva.

  Brzo i Jednostavno Povezivanje

  Opremljena neklizajućim premazom, ova mlaznica omogućava brzo i udobno povezivanje i isključivanje, čime se štedi vaše vreme i trud. Bez komplikacija, možete početi sa zalivanjem u trenutku kada vam je to potrebno.

  Efikasno Zalivanje čak i u Najtežim Uslovima

  Zahvaljujući mogućnosti konačnog podešavanja protoka vode, mlaznica WL-4720 omogućava efikasno zalivanje čak i u najtežim uslovima. Bez obzira na visoke temperature ili sušne periode, možete biti sigurni da će vaše biljke dobiti potrebnu vlagu za zdrav rast i razvoj.

  Investiranje u kvalitetnu mlaznicu poput WL-4720 znači investiranje u zdravlje i lepotu vaše bašte ili vrta. Ova mlaznica je pouzdan partner u održavanju vašeg zelenog raja.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i mlaznicu ovog tipa. Konekcija ove mlaznice je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …