Mlaznica za zalivanje WL-4710

  170.00 рсд

  Mlaznica za zalivanje WL-4710 radicionalna mlaznica – klasični model ima sledeće karakteristike:

  • udobna upotreba zbog dobro profilisanih plastičnih delova koji su otporni na udarce
  • potpuno podesivo od jakog mlaza do finog prskanja
  • za univerzalne potrebe oko automobila, kuće i bašte
  • dostupna u belo-sivoj boji.

   

  Mlaznica za zalivanje WL-4710 je kompatibilna sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda mlaznica obuhvata sledeće modele: WL-S4711K, WL-4710, WL-4720 i WL-4721.

   

  Opis

  Mlaznica za Zalivanje WL-4710: Efikasnost i Prilagodljivost u Jednom

  Mlaznica za zalivanje WL-4710 predstavlja idealno rešenje za sve vaše potrebe oko zalivanja. Sa svojom udobnom upotrebom i širokom prilagodljivošću, ova mlaznica osigurava efikasno zalivanje vaše bašte, automobila ili kuće, pružajući vam neophodnu fleksibilnost i praktičnost.

  Udobna Upotreba Bez Komplikacija

  Dizajnirana za udobnu upotrebu, WL-4710 ima dobro profilisane plastične delove koji su izuzetno otporni na udarce. Bez obzira na to koliko često je koristite, možete biti sigurni da će ova mlaznica ostati pouzdan alat u vašem baštenskom arsenalu.

  Prilagodljiv Protok Vode za Sve Potrebe

  Jedna od ključnih karakteristika WL-4710 je njena potpuna prilagodljivost protoka vode. Od jakog mlaza do finog prskanja, možete precizno podešavati mlaznicu prema svojim potrebama, pružajući optimalnu količinu vode za svaku situaciju.

  Univerzalna Upotreba za Različite Potrebe

  Ova mlaznica je idealna za širok spektar aktivnosti, bilo da zalivate baštu, perete automobil ili čistite dvorište. Njena univerzalna upotreba čini je neophodnim alatom za svakog vlasnika domaćinstva, pružajući vam praktično rešenje za različite svakodnevne zadatke.

  Estetski Dizajn u Belo-Sivoj Boji

  Estetika takođe igra važnu ulogu, a WL-4710 se ističe svojim elegantnim dizajnom u belo-sivoj boji. Osim što je funkcionalna, ova mlaznica će dodati i estetski dodir vašem baštenskom alatu, čineći ga još privlačnijim za upotrebu.

  Investiranje u Mlaznicu za Zalivanje WL-4710 znači investiranje u praktičnost, prilagodljivost i pouzdanost. Sa svojim jednostavnim, ali efikasnim dizajnom, ova mlaznica će vam olakšati svakodnevne aktivnosti oko zalivanja i održavanja vašeg doma.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i mlaznicu ovog tipa. Konekcija ove mlaznice je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …