Motalica za crevo Professional točkići

  15,480.00 рсд

  Metalna motalica za namotavanje creva 3/4″ 90m PROFESSIONAL JE JEDNA OD RETKIH na našem tržištu da je od tako čvrstog materijala sa UV stabilizatorom i da može skladištiti do 90m baštenskog creva i to prečnika 3/4c.

   

  Motalica Professional točkići ima sledeće karakteristike:

  • može da pohranjuje do 90m creva od 3/4″
  • opremljena stabilnom i izdržljivom bazom
  • otpronost na vremenske promene
  • visok sjaj
  • podešava smer dok se namotava
  • ugaoni priključak creva sprečava da se crevo omota, savija ili uvrne, dok se namotava i isključuje.

   

  Glavna prednost motalice je duga ručka koja olakšava pomeranje.Veliki točkovi koji se lako okreću sa posebnim profilom za sprečavanje klizanja.

  Motalica Professional je kompatabilna sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Unijaplast u prodajnoj ponudi baštenskih motalica ima sledeće modele: Zincato, Zincato sa točkićima, Duramet, Professional, White line, Aqua reel.

   

  Opis

  Motalica za Crevo Professional Točkići: Efikasno i Pouzdano Rešenje za Vašu Baštu

  Motalica za Crevo Professional točkići pruža izuzetnu funkcionalnost i trajnost za održavanje vašeg baštenskog creva. Sa mogućnošću skladištenja do 90 metara creva prečnika 3/4„. Motalica AG317 omogućava vam da organizovano čuvate svoje crevo bez gužvanja ili zapetljavanja.

  Ključne Karakteristike:

  • Kapacitet: Može prigodno da drži do 90m creva prečnika 3/4″, osiguravajući dovoljno mesta za čuvanje vašeg baštenskog creva.
  • Otpornost: Opremljena stabilnom i izdržljivom bazom, ova motalica je otporna na vremenske promene, osiguravajući dugotrajnost čak i pod izazovnim spoljašnjim uslovima.
  • Praktičnost: Podešava smer dok se namotava, što olakšava namotavanje creva bez napora. Ugaoni priključak creva sprečava neželjeno omotavanje ili savijanje prilikom namotavanja i korišćenja.
  • Dodatne Prednosti: Duga ručka olakšava pomeranje, dok veliki točkovi sa posebnim profilom za sprečavanje klizanja omogućavaju jednostavno manevrisanje po bašti ili dvorištu.

   

  Investirajte u Motalicu za Crevo Professional sa Točkićima AG317 i obezbedite efikasno i organizovano skladištenje vašeg baštenskog creva uz dugotrajnu podršku za vaše baštenske aktivnosti.

  Motalica Professional je kompatabilna sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Unijaplast u prodajnoj ponudi baštenskih motalica ima sledeće modele: Zincato, Zincato sa točkićima, Duramet, Professional, White line, Aqua reel.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …