Mlaznica za zalivanje WL-4721

  810.00 рсд

  Mlaznica za zalivanje WL-4721 je  visokokvalitetna ravna mlaznica ima sledeće karakteristike:

  • dobro izrađeni elementi od izdržljive plastike omogućavaju udoban i dug rad
  • opremljena neklizajućim premazom
  • potpuno podesivo od tvrdog mlaza do finog prskanja
  • opremljen ventilom za glatko podešavanje protoka vode
  • brzo i udobno povezivanje i isključivanje.

   

  Mlaznica  za zalivanje WL-4721 je kompatibilna sa baštenskim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Kompletna ponuda mlaznica obuhvata sledeće modele: WL-S4711K, WL-4710, WL-4720 i WL-4721.

  Opis

  Mlaznica za Zalivanje WL-4721: Efikasnost i Praktičnost u Vašoj Bašti

  Mlaznica za zalivanje WL-4721 predstavlja nezamenjiv alat u vašoj bašti, pružajući savršenu ravnotežu između efikasnosti i praktičnosti. Sa dobro izrađenim elementima od izdržljive plastike, ova mlaznica garantuje udoban i dugotrajan rad, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom svake sezonske aktivnosti.

  Kvalitetna Izrada za Pouzdan Rad

  Izrađena od izdržljive plastike, mlaznica WL-4721 omogućava udoban i dugotrajan rad čak i u zahtevnim uslovima. Opremljena neklizajućim premazom, garantuje brzo i sigurno povezivanje i isključivanje, što je posebno korisno kada obavljate više poslova u bašti ili vrtu.

  Precizno Podešavanje za Različite Potrebe Biljaka

  Jedna od glavnih prednosti mlaznice WL-4721 je potpuna podesivost mlaza, od tvrdog do finog prskanja. Ovo vam omogućava da precizno prilagodite zalivanje različitim vrstama biljaka, osiguravajući im optimalne uslove za rast i razvoj.

  Kontrola Protoka za Efikasno Zalivanje

  Uz prisustvo ventila za glatko podešavanje protoka vode, imate potpunu kontrolu nad intenzitetom zalivanja. Ova funkcija omogućava vam da prilagodite zalivanje prema potrebama biljaka, čime se minimizira rasipanje vode i optimizuje efikasnost zalivanja.

  Zalivanje u Uslovima Visokih Temperatura

  Kada su temperature visoke, redovno zalivanje postaje ključno za očuvanje zdravlja biljaka. Mlaznice za zalivanje poput WL-4721 olakšavaju ovu obavezu, pružajući vam efikasno rešenje za održavanje vlažnosti tla i hidriranje biljaka čak i tokom najtoplijih dana.

  Investiranje u kvalitetne mlaznice kao što je WL-4721 osigurava da vaša bašta ili vrt ostanu zeleni, bujni i blistavi tokom cele sezone.

  Navedeni produkt je baštenski artikal u prodajnoj ponudi Unijaplast-a. Osluškujući želje naših kupaca uvrstili smo u ponudu i mlaznicu ovog tipa. Konekcija ove mlaznice je moguća sa svim baštenskim fitinzima iz prodajne ponude baštenskog asortimana Unijaplast-a.

  Unijaplast se uvek drži svojih jasnih ciljeva usmerenih ka kupcu a to su potrebe i zadovoljstvo kupca.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …