Slivnici Confluo Compact Net Line

5,820.00 рсд9,990.00 рсд

Slivnici Confluo Compact Net Line u ponudi su sledeće mere (dužina rešetke):

  1. 450mm
  2. 550mm
  3. 650mm
  4. 750mm NARUDŽBINA NA ZAHTEV
  5. 850mm NARUDŽBINA NA ZAHTEV

Confluo Compact Net Line karakteriše nova, minimalistička maska koja pokriva sve plastične delove slivnika uz 2 opcije rešetke od nerđajućeg čelika. Model odlikuju vrhunski protok od 48l/min i minimalna visina ugradnje od samo 52 mm, što Compact Net Line čini najnižim slivnikom na svetkom tržištu sa izlazom DN 50 mm i savršenim modelom za najzahtevnije projekte renovacije i novogradnje.

Opis

Slivnici Confluo Compact Net Line su nastali motivisani konceptom tuš kabine „bez barijere“ osmislili smo rešenja koja će zadovoljiti u potpunosti sva očekivanja kako po funkcionalnosti tako i po dizajnu. Bogat asortiman Confluo slivnika kome pripadaju centralni slivnici i slivnici za tuš kabine različitih dimenzija i modela rešetki uklopiće se savršeno u vaš prostor.

Idealno rešenje za walk-in tuš kabine. Ovoj kategoriji proizvoda pripadaju najpopularniji linearni  slivnici ali i Confluo Zidni slivnik. Sve modele odlikuje veliki izbor veličina, 3 tipa rešetke (staklo, nerđajući čelik i 24-karatna pozlata) veliki protok i ultra niska samočisteća S baza sa mogućnošću rotiranja od 360 stepeni.

Confluo Compact Net Line karakteriše nova, minimalistička maska koja pokriva sve plastične delove slivnika uz 2 opcije rešetke od nerđajućeg čelika. Model odlikuju vrhunski protok od 48l/min i minimalna visina ugradnje od samo 52 mm, što Compact Net Line čini najnižim slivnikom na svetskom tržištu sa izlazom DN 50 mm i savršenim modelom za najzahtevnije projekte renovacije i novogradnje.

Ultra niska S baza
Glavne prednosti:
1. 360 ° rotacija baze
2. Maksimalan protok vode — 48 l/min
DN 50 mm izlaz
3. Ultra niska baza — 50 mm
4. Oštar ugao sifona — 40 °
5. Samočisteća baza
Glatka plastika
Širok kanal za vodu, bez prepreka

Confluo je već prepoznatljiv brend slivnika po kome je i kompanija Peštan postala svetski priznat stručnjak za odvodnju u industriji kupatila.

 

 

Dodatne informacije

DUŽINA SLIVNIKA:

PRIMO CN LINE – 450mm, PRIMO CN LINE – 550mm, PRIMO CN LINE – 650mm, PRIMO CN LINE – 750mm, PRIMO CN LINE – 850mm

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry