Selotejp traka PE za plasteničke folije

  680.00 рсд1,300.00 рсд

  Traka napravljena na osnovu PE/uv transparentne folije i akrilnog lepka.

  U ponudi imamo dužine 25m rolni koje dolaze u dve opcije širine 50mm i 100mm.

  Karakteristike:

  • otporna na toplotu
  • jak lepak
  • dugotrajnost
  • otporna na vlagu

   

  Upotreba:
  Popravka unutrašnjih, spoljašnjih folija na plastenicima.

   

   

  Opis

  Selotejp traka PE za plasteničke folije je traka za popravku PLASTENIKA.

  Industrijski standard za popravku PLASTENIKA, jednostruki premaz, 6 milimetara. UV stabilizovan prozirni polietilenski film sa akrilnim lepkom visoke lepljivosti. Traka za teške uslove rada je dizajnirana za unutrašnju i spoljašnju primenu i odlična je za popravku manjih rascepa polietilenske folije za PLASTENIKE. I traka i lepak su zaštićeni od UV zračenja kako bi se sprečilo propadanje.

  Selotejp traka PE za plasteničke folije stvara  najefikasnije zakrpe. Odložite popravke dok sunce ne zasija kako bi plastika oko cepanja i traka bili topli. Temeljno očistite područje oko rupe sredstvom za čišćenje stakla. Zalepite trakom na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani suze, ako je moguće. Alternativno, flaster se može iseći od preseka dodatnog polietilena. Stavite flaster preko pocepa i zalepite ivice polireparaturnom trakom, a zatim zalepite ceo flaster. Ove metode rezultiraju jakim zakrpama koje će sačuvati integritet bilo kog PLASTENIKA ili tunela za rast. Rolne su dugačke 25m i širine su 50mm i 100mm i mogu da poprave čak i najgore katastrofe. Popravke treba vršiti po toplom vremenu jer traka neće efikasno prianjati kada je hladna ili kada se nanese na vlažne površine. Staklenička traka je jednostavno i snažno rešenje za pocepane ili oštećene plastenike i tunele za uzgoj.

  Traka za popravku PLASTENIKA se lako i brzo koristi bez skupih alata ili opreme. Preskočite spajalice i brzo zalepite jaku traku za staklenike za popravku koja će potrajati čvrsto! Odmotajte, zalepite i isecite — nisu potrebni dodatni alati!

  UV stabilizovan za dugotrajno držanje koje je otporno na vremenske uslove. UV stabilizovana traka radi sa vašom strukturom i čvrsto se lepi za neravne površine i oko krivina. Radi na nepravilnim površinama omogućavajući vam da popravite širok spektar kuća i konstrukcija kuća sa obručima. Super jaka UV traka za popravku najbolje funkcioniše kada se nanese na čist, suv polietilen u toplim uslovima.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  50mm/25m, 100mm/25m

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …