Selotejp traka PE za plasteničke folije

730.00 рсд1,360.00 рсд

Traka napravljena na osnovu PE/uv transparentne folije i akrilnog lepka.

U ponudi imamo dužine 20m rolni koje dolaze u dve opcije širine 50mm i 100mm.

Karakteristike:

  • otporna na toplotu
  • jak lepak
  • dugotrajnost
  • otporna na vlagu

Upotreba:
Popravka unutrašnjih, spoljašnjih folija na plastenicima.

 

 

Opis

Traka za popravku PLASTENIKA

Industrijski standard za popravku PLASTENIKA, jednostruki premaz, 6 mil, UV stabilizovan prozirni polietilenski film sa akrilnim lepkom visoke lepljivosti. Traka za teške uslove rada je dizajnirana za unutrašnju i spoljašnju primenu i odlična je za popravku manjih rascepa polietilenske folije za PLASTENIKE. I traka i lepak su zaštićeni od UV zračenja kako bi se sprečilo propadanje.

Za najefikasnije zakrpe, odložite popravke dok sunce ne zasija kako bi plastika oko cepanja i traka bili topli. Temeljno očistite područje oko rupe sredstvom za čišćenje stakla. Zalepite trakom na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani suze, ako je moguće. Alternativno, flaster se može iseći od preseka dodatnog polietilena. Stavite flaster preko pocepa i zalepite ivice polireparaturnom trakom, a zatim zalepite ceo flaster. Ove metode rezultiraju jakim zakrpama koje će sačuvati integritet bilo kog PLASTENIKA ili tunela za rast.Rolne su dugačke 25m i širine su 50mm i 100mm i mogu da poprave čak i najgore katastrofe. Popravke treba vršiti po toplom vremenu jer traka neće efikasno prianjati kada je hladna ili kada se nanese na vlažne površine. Staklenička traka je jednostavno i snažno rešenje za pocepane ili oštećene plastenike i tunele za uzgoj.

Imajte pri ruci te male greške i hitne popravke. Traka za popravku PLASTENIKA se lako i brzo koristi bez skupih alata ili opreme. Preskočite spajalice i brzo zalepite jaku traku za staklenike za popravku koja će potrajati čvrsto! Odmotajte, zalepite i isecite — nisu potrebni dodatni alati!

UV stabilizovan za dugotrajno držanje koje je otporno na vremenske uslove. UV stabilizovana traka radi sa vašom strukturom i čvrsto se lepi za neravne površine i oko krivina. Radi na nepravilnim površinama omogućavajući vam da popravite širok spektar kuća i konstrukcija kuća sa obručima. Super jaka UV traka za popravku najbolje funkcioniše kada se nanese na čist, suv polietilen u toplim uslovima.

Dodatne informacije

DIMENZIJA:

50mm/25m, 100mm/25m

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry