Mreža protiv sunca 9/50m 35%

10,990.00 рсд

Prednosti:
• Izdržljiva i otporna na cepanje
• Testirana u sertifikovanim laboratorijama,proizvod visokog kvaliteta
• Sa ojačanim ivicama
• UV tretirano
• Visok skrining
• Lako i brzo se postavlja

Opis

Mreže  protiv sunca stabilizovane sa višim stepenom stabilizacije kako bi se sprečila degradacija mreže ultraljubičastim zracima sunca i na taj način traju duže od ostalih.
Pomaže u kontroli:temperature,svetlost,voda i vlaga prirode prema zahtevima što rezultira najboljim učinkom i kvalitetom useva.
Zelena mreža UV protiv sunca  za senčenje štiti usev od infracrvenih (IR) i ultraljubičastih zraka (UV).Štiti usev od jake kiše i vazduha.Plastenik omogućava poljoprivredniku da najbolje iskoristi otpadnu zemlju i poveća površinu za uzgoj i za povećanje proizvodnje.Sa zelenom mrežom čak i mali komad zemlje može dati visok prinos.Nivo ugljen-dioksida ostaje visok u plasteniku što povećava proces fotosinteze i rezultira većim prinos kultivisanog useva.Sa plastenikom može se kontrolisati okruženje useva.Što rezultira zdravim usevom sa boljim kvalitetom i boljim prinosom.
Korišćenjem mreže  za senčenje dobijamo najveću količinu raspršene (difuzne) svetlosti sa manje UV svetla.Što je posledica svojstva belog pigmenta da rasipa svetlost i apsorbuje UV zrake. Na ovaj način se postiže maksimalan kvalitet svetlosti što dovodi do značajnog poboljšanja prinosa ako postoje i drugi uslovi za rast (dovoljna količina vlage i hranljivih materija, odsustvo bolesti i štetočina itd.)
UNIJAPLAST je postao prepoznatljiv i po širokoj ponudi mreža za zasenu u vidu dimenzija i procenta zasene.
Naš cilj i put ka vašem potpunom zadovoljstvu kupovinom kod nas  jeste da za vaše plastenike kod nas nađete sve što vam treba.Propraćeno adekvatnim uputstvima i kvalitetom kupljenih proizvoda.

Dodatne informacije

DIMENZIJA:

DUŽINA:50m ŠIRINA:9m ZASENA:35%

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …