Nano rasp 427 1/2″VN 4.0mm

  1,785.00 рсд

  Nano rasp 427 1/2″VN 4.0mm ima sledeće tehničke karakteristike:

  • potrošnja vode: 800 – 1200 l/h
  • prečnik zalivanja: 24 m
  • radni pritisak: 2.5 – 4 bara
  • idealno postavljanje: 12 x 12 m
  • otporan na koroziju i Uv stabilan

   

  Nano rasp 427 1/2″VN 4.0mm rasprskivač koristi se za navodnjavanje povrća, sadnica i travnjaka. Plastični sektorski rasprskivač sa vn navojem od 1/2″. Ravnomerno zalivanje omogućava dve dizne, koje mogu da se menjaju. Promenom dizni dobijamo odgovarajuću potrošnju vode i prečnik zalivanja. Može da se koristi pri nižim temperaturama kao zaštita od mraza.

  Opis

  Nano rasp 427 1/2″VN 4.0mm rasprskivač koristi se za navodnjavanje povrća, sadnica i travnjaka. Plastični sektorski rasprskivač sa vn navojem od 1/2″. Ravnomerno zalivanje omogućava dve dizne, koje mogu da se menjaju. Promenom dizni dobijamo odgovarajuću potrošnju vode i prečnik zalivanja. Može da se koristi pri nižim temperaturama kao zaštita od mraza. Nano rasp 427 1/2″VN 4.0mm spada u red vrhunskih rasprskivača iz NDJ asortimana.

  NaanDanJain Irrigation Ltd., globalna kompanija za navodnjavanje, pruža tehnološko vođstvo sa najširim spektrom isplativih i prilagođenih rešenja. Sa preko 80 godina iskustva u više od 120 zemalja, su jedina kompanija koja poljoprivrednicima nudi ONE STOP SHOP rešenje: specijalno prilagođena rešenja vrhunskog kvaliteta i proizvode koji daju veću produktivnost po jedinici resursa. Stručnost doprinosi većim prinosima, manjim rizicima i uštedi dragocenih resursa. Spajanje NaanDan, Izrael, i Jain Irrigation sistems LTD, Indija 2007. godine, stvorilo je obogaćujuću multikulturalnu sinergiju sa značajnim proširenjem portfelja proizvoda, aktivnosti istraživanja i razvoja i globalne prodajne i marketinške mreže. Danas Jain poseduje 100% kompanije.

  U NaanDanJain-u se bave najvrednijim prirodnim resursom-vodom. Zbog toga su potpuno posvećeni snabdevanju najkvalitetnijih proizvoda. Instalacija i usluga i prevazilaze potrebe i zahteve kupaca, istovremeno čuvajući zdravlje i bezbednost zaposlenih i životne sredine. Implementacija sledećih ciljeva vrši se u skladu sa principima koje diktiraju ISO 9001 (Sistem upravljanja kvalitetom), ISO 14001 (Sistem upravljanja životnom sredinom) i OHSAS 18001 (Sistem upravljanja bezbednošću i zdravljem na radu).

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …