Nano Super 10 360l/h

  1,425.00 рсд

  Nano Super 10 360l/h ima sledeće tehničke karakteristike:

  • potrošnja vode: 360 l/h
  • prečnik zalivanja: 20 m
  • radni pritisak : 2 – 4 bara
  • idealno postavljanje: 10 x 10 m
  • obavezno filtriranje: 120 mesh
  • otporan na koroziju i UV stabilan

   

  Nano Super 10 360l/h rasprskivač koji se koristi u navodnjavanju povrća. Ima izuzetno fine kapi i mali je potrošač vode. Omogućuje navodnjavanje bez sabijanja zemljišta i oštećivanja biljaka. Može da se koristi pri nižim temperaturama kao zaštita od mraza.

  Opis

  Nano Super 10 360l/h rasprskivač koji se koristi u navodnjavanju povrća. Ima izuzetno fine kapi i mali je potrošač vode. Omogućuje navodnjavanje bez sabijanja zemljišta i oštećivanja biljaka. Može da se koristi pri nižim temperaturama kao zaštita od mraza. Nano Super 10 360l/h spada u red vrhunskih rasprskivača iz NDJ asortimana.

  NaanDanJain Irrigation Ltd., globalna kompanija za navodnjavanje, pruža tehnološko vođstvo sa najširim spektrom isplativih i prilagođenih rešenja. Sa preko 80 godina iskustva u više od 120 zemalja, su jedina kompanija koja poljoprivrednicima nudi ONE STOP SHOP rešenje: specijalno prilagođena rešenja vrhunskog kvaliteta i proizvode koji daju veću produktivnost po jedinici resursa. Stručnost doprinosi većim prinosima, manjim rizicima i uštedi dragocenih resursa. Spajanje NaanDan, Izrael, i Jain Irrigation sistems LTD, Indija 2007. godine, stvorilo je obogaćujuću multikulturalnu sinergiju sa značajnim proširenjem portfelja proizvoda, aktivnosti istraživanja i razvoja i globalne prodajne i marketinške mreže. Danas Jain poseduje 100% kompanije.

  U NaanDanJain-u se bave najvrednijim prirodnim resursom-vodom. Zbog toga su potpuno posvećeni snabdevanju najkvalitetnijih proizvoda. Instalacija i usluga i prevazilaze potrebe i zahteve kupaca, istovremeno čuvajući zdravlje i bezbednost zaposlenih i životne sredine. Implementacija sledećih ciljeva vrši se u skladu sa principima koje diktiraju ISO 9001 (Sistem upravljanja kvalitetom), ISO 14001 (Sistem upravljanja životnom sredinom) i OHSAS 18001 (Sistem upravljanja bezbednošću i zdravljem na radu).

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …