Graničnik za travu univerzalni 45mmx1m

  295.00 рсд

  Graničnik za travu univerzalni 45mm x 1m ima sledeće karakteristike:

  • dužina graničnika: 1m
  • visina: 45 mm
  • boja: crna
  • visoka fleksibilnost
  • diskretan izgled
  • odvaja travnjak od kore ili kamene površine
  • olakšava košenje trave
  • laka i brza montaža
  • mogućnost oblikovanja na bilo koji način
  • izdržljiv i otporan na atmosferske faktore.

   

  Graničnici za travu su postali nezaobilazna ponuda u baštenskom asortimanu Unijaplast-a. U ponudi su sledeći graničnici: graničnik set crni 40mm x 10m, graničnik set crni 50mm x 10m, graničnik set zeleni 40m x 10m, graničnik braon 150mm x 9m, graničnik zeleni 150mm x 9m, graničnik crni 45mm x 1m i graničnik ogradica. Da bi ste uživali i olakšali montiranje graničnika preporučujemo kupovinu baštenskog alatnog seta koji možete pogledati ovde. Za jednostavno montiranje koristite ove plastične eksere koje možete pogledati na sledećm linku.

   

  Opis

  Graničnik za travu univerzalni 45mmx1m: Estetika i Praktičnost U Vašem Vrtu

  Graničnik za travu univerzalni 45mmx1m predstavlja ključni element za transformaciju vašeg vrta u elegantan i dobro uređen prostor. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, ovaj graničnik istovremeno pruža estetski doživljaj i praktičnu upotrebu, čineći ga nezaobilaznim dodatkom za svakog ljubitelja baštovanstva.

  Zašto Naši Graničnici za Travu?

  Naši graničnici su napravljeni od savitljive i jake plastike, pružajući vam slobodu da oblikujete svoje travnjake onako kako vi to želite. S lakoćom ih možete montirati i prilagoditi prema vašim željama, stvarajući različite oblike i linije koje će unaprediti estetiku vašeg dvorišta.

  Jednostavna Instalacija: Brzo i Bez Stresa

  Postavljanje ovog graničnika je brzo i jednostavno, ne zahteva poseban alat ili stručno znanje. Sami možete postaviti granicu, što vam omogućava da uživate u trenucima uređenja svog vrta bez nepotrebnog trošenja vremena i energije. Donja površina ima otvore kroz koje se pričvršćuje za podlogu a bočna strana pravi granicu između pokrivki i travnjaka. Pravi uglovi, vijugave forme, polulukovi ili krugovi su oblici koji se lako formiraju ovim graničnicima i daju trajnu i sigurnu funkciju.

  Prilagodljivost Po Vašoj Meri: Dizajnirajte Vaš Vrt Po Svojoj Želji

  Sa dimenzijama od 45mm x 1m, ovaj graničnik vam pruža slobodu da personalizujete izgled svog vrta. Stvorite simetrične oblike ili vijugave staze kroz travnjak, omogućavajući vašoj kreativnosti da zasija.

  Održavanje Bez Brige: Trajnost i Lako Održavanje

  Izrađen od kvalitetnih materijala otpornih na vremenske uslove, ovaj graničnik zahteva minimalno održavanje. Bez bojazni od rđe ili truljenja, vaš vrt će zadržati svoju lepotu i funkcionalnost tokom godina.

  Višestruka Namena: Estetika i Funkcionalnost U Jednom

  Osim što doprinosi estetici vašeg vrta, ovaj graničnik je i izuzetno funkcionalan. Ne samo da razdvaja travu od kamenih površina ili kore, već olakšava i košenje trave, pružajući vam potpunu kontrolu nad izgledom svog vrta.

  Ekološka Iskoristljivost

  Ovaj graničnik za travu nije samo praktičan, već i ekološki prihvatljiv izbor za vaš vrt. Izrađen od recikliranog materijala, čini ga odličnim izborom za one koji žele da doprinesu zaštiti životne sredine.

  Transoframcijom Uz Graničnik Osvežite Vaše Dvorište

  Uz ovaj graničnik, možete se osloboditi brige oko održavanja granica vašeg vrta. Ojačajte estetiku i funkcionalnost svog prostora na otvorenom sa ovim pouzdanim dodatkom koji će trajati godinama.

  Transformišite svoje dvorište u oazu lepote s našim visokokvalitetnim graničnicima za travu. Postignite ravnotežu između stila i funkcionalnosti, pridružite se mnogima koji su već otkrili čari naših proizvoda.

  Zaključak

  Uz Graničnik za travu univerzalni 45mmx1m, vaš vrt će postati oaza mira i lepote. Odaberite kvalitetan i praktičan dodatak koji će unaprediti izgled vašeg vrta i omogućiti vam da uživate u svom prostoru na otvorenom bez ikakvih problema.Više o pejzažnom uređenju dvorišta možete pročitati ovde.

   

  Dodatne informacije

  KARATKTERISTIKE:

  DUŽINA GRANIČNIKA: 1m VISINA GRANIČNIKA: 45mm BOJA GRANIČNIKA: crna

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …