W Šraf sa navojem 8mmx160mm

  120.00 рсд

  W Šraf sa navojem je prečnika 8mm i dužine 160mm.

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  NAPOMENA:

  Skladištenje i transport
  Oluci i odvodne cevi treba da se skladište na glatku površinu (bez oštrih ivica i neravnina). Da se ne bi deformisali delovi smešteni odozdo, visina tovara ne sme biti veća od 7 redova. Različite prateće elemente treba, sve do upotrebe,držati originalno upakovane. Pri transportu, robu dobro učvrstiti, da bi se sprečili pokreti i trzanja. Pri prevozu pojedinačnih oluka i cevi, istovar i utovar vršiti ručno. Posebno paziti pri transportu u zimskom periodu kada se, zbog niskih temperatura, smanjuje otpornost materijala na udarce.

  Opis

  W Šraf sa navojem 8mmx160mm i uopšteno oluci plastični dolaze u jednoj kontinuiranoj jedinici jer su napravljeni od oblikovane plastike. Nemaju šavove i ne trebaju farbu,pa je s vremenom manja šansa od korozije. Takođe je manja šansa za udubljenja,kao i fleke i ogrebotine na njihovoj površini u poređenju sa metalnim. Plastika je fleksibilna.

  U poređenju sa nekim metalnim olucima,plastika ne gubi lako svoj oblik kada se savija.U stvari W šraf sa navojem 8mmx160mm  kao i ceo sistem, napravljeni su imajući na umu ovu činjenicu. Metalni oluci, iako fleksibilni, imaju tendenciju da se izobliče nakon primene značajnog pritiska. Mnogo lakše se savijaju, uvijaju i udubljuju od plastičnih varijanti. PVC oluci plastični su jeftiniji i praktičniji za ugradnju od metalnih oluka. Šraf se jednostavno instalira.

  Plastični sistemi su jeftiniji po nominalnoj vrednosti,a pošto su lakši,možete ih instalirati ili zameniti bez potrebe da angažujete profesionalca za instalaciju kako samog sistema tako i navojnih šrafova.Plastika se lako menja.To je zato što je PVC u suštini oblikovana plastika,što njegov oblik i boju čini veoma prilagodljivim dizajnu vašeg doma.

  Hidraulički kapacitet oluka je određen prečnikom oluka,a ne odvodne cevi. Oluk plastični ima produbljen profil oluka i najdublji je oluk na tržištu, koji garantuje povećanu hidrauličku efikasnost i sigurnost tokom velikih kiša, a takođe smanjuje broj odvodnih cevi, što utiče na estetiku objekta.
  Šraf je napravljen od masovno obojenog materijala uz upotrebu najkvalitetnijih stabilizatora i boja, što garantuje odsustvo korozije i održava ujednačenu boju svih elemenata godinama. Pored toga, plastični oluci ne zahtevaju održavanje!

  Spoljašnja i unutrašnja everzija šrafa nisu slučajne.Daju 4-struko ojačanje profila. Koji se protežu po celoj dužini oluka plastičnog ga značajno učvršćuju i drže horizontalno i vertikalno i sprečavaju deformacije pod opterećenjem snega ili leda.Unutrašnji preklop dodatno sprečava prskanje vode na fasadu.
  Kompletan sistem Kanion plastičnih oluka (PVC) možete naći u prodajnoj ponudi Unijaplasta.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …