Nosač oluka plastični FI100

  230.00 рсд

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  Nosač oluka plastični FI100 predstavlja izuzetan izbor za vaš sistem odvodnje. Izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj nosač  je idealan za osiguravanje čvrstog i stabilnog pričvršćivanja oluka na zidove vaše zgrade ili doma.

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina, vek trajanja 50 godina. Klikom na link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA UNIJAPLAST AGN DOO NOVI SAD. možete videti kako se montiraju oluci plastični. Kanion sistemi plastičnih oluka se savršeno spajaju uz Griffon gel i Griffon prajmer.

   

  Opis

  Nosač oluka plastični FI100: Idealno rešenje za stabilnost i trajnost

  Nosač oluka plastični FI100 predstavlja izuzetan izbor za vaš sistem odvodnje. Izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj nosač  je idealan za osiguravanje čvrstog i stabilnog pričvršćivanja oluka na zidove vaše zgrade ili doma.

  Prednosti plastike u odnosu na metalne nosače oluka

  Plastika kao materijal za nosač oluka pruža niz prednosti u poređenju sa metalom. Ovaj nosač ne zahteva farbanje zbog svoje masovno obojene površine, što smanjuje rizik od korozije i održava njegovu estetiku godinama. Takođe, plastika je fleksibilnija od metala, što doprinosi dugovečnosti sistema za odvodnju jer se manje deformiše pod pritiskom ili temperaturnim promenama.

  Jednostavna instalacija i praktičnost upotrebe

  PVC nosač oluka plastični FI100 je lakši od metalnih, što olakšava instalaciju i smanjuje potrebu za angažovanjem profesionalaca. Njegov dizajn omogućava jednostavnu montažu i prilagođavanje svim tipovima oluka, čime se obezbeđuje brza i efikasna instalacija.

  Hidraulička efikasnost i dugotrajnost

  Oluk sa plastičnim nosačem FI100 ima produbljen profil koji garantuje povećanu hidrauličku efikasnost, čime se smanjuje potreba za velikim brojem odvodnih cevi. Ova karakteristika ne samo da poboljšava funkcionalnost sistema tokom jakih kiša, već i doprinosi estetici objekta.

  Zaštita od vremenskih uslova i održavanje

  Nosač oluka plastični FI100 je otporan na UV zračenje i vremenske uslove, što osigurava dugotrajnost materijala i minimalno održavanje. Masovno obojeni materijal sa najkvalitetnijim stabilizatorima garantuje da boja ostane ujednačena i otporna na bleđenje tokom godina.

  Zaključak

  Nosač oluka FI100 predstavlja idealno rešenje za stabilnost i dugovečnost sistema za odvodnju kišnice. Kombinacija plastičnih nosača i plastičnih oluka pruža najbolji balans između izdržljivosti, ekonomičnosti i estetske privlačnosti. Posetite naš web shop i pronađite savršene nosače i oluke za vaš dom, osiguravajući dugotrajnu zaštitu i efikasnost vašeg krova.

  Dugovečnost i Garancija

  Kanion sistemi plastičnih oluka dolaze sa garancijom od 10 godina, a njihov vek trajanja prelazi 50 godina. Ova izdržljivost osigurava da vaš sistem za odvodnjavanje ostane funkcionalan i pouzdan dugi niz godina bez potrebe za čestim zamenama ili popravkama.

  Dodatne informacije

  PREČNIK:

  FI100MM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …