Upvc koleno 45º L

  82.00 рсд1,530.00 рсд

  Upvc koleno 45º L ima sledeće karakteristike:

  – Čvrstoća i izdržljivost – UPVC cevi imaju visoku zateznu i udarnu čvrstoću što ih čini dugotrajnim rešenjem za sve vrste vodovodnih potreba.

  – Netoksičan – UPVC materijal je potpuno stabilan i nereaktivan i može izdržati temperaturu do 60°C.

  – Jednostavna za instalaciju i mala težina – UPVC cevi teže samo delić težine metalnih cevi.

  – Isplativo – njihova težina čini ih jeftinijim za rukovanje, transport i smanjuje troškove rada tokom instalacije.

  – Otporne na curenje – UPVC cevi dolaze u različitim dužinama što olakšava građevinskim radnicima da minimiziraju broj spojeva.

  Ceo sistem UPVC se savršeno spaja sa lepkovima iz prodajne ponude Unijaplast-a.

  NAPOMENA: pre svakog montiranja i lepljenja NEOPHODNO je spoj očistiti prajmerom iz prodajne ponude Unijaplast-a.

  Opis

  Upvc koleno 45º L je fiting koji spada u široku ponudu UPVC fitinga iz prodajne ponude Unijaplast-a. Hidroten ima široku i raznoliku paletu fitinga PVC-U. U ponudi su lepak, vijčani i mešani fitinzi. Obezbeđujući kontinuitet, povezivanje i vođenje cevi, pomažući da se dizajnira željeni oblik ugradnje. Ovaj veliki asortiman uključuje pribor koji pruža rešenja za stvarne probleme objekata. Uvek sa najsavremenijom tehnologijom i maksimalnim garancijama. A to su „Series Air“, „Notub“ sistem, „Slide“ sistem ili 3-smerni kolektori.

  PVC-U koji Hidroten koristi u svom dodatku je sertifikovan od strane VRAS (Vater Regulation Advisori Scheme), tela koje potvrđuje prikladnost materijala za upotrebu u aplikacijama za vodu za piće. Zavojnice PVC-U tlačnih fitinga koje proizvodi Hidroten prema drugim evropskim standardima, važećim UNE-EN 19009.

  Oba sertifikata su garancija najvišeg kvaliteta.

  Samim tim i upvc koleno 45º L je izuzetnog kvaliteta i bezbednosti u instalacijama za vodu za piće. UPVC vodovodne cevi i fitinzi su napravljene od neplastificiranog polivinil hlorida. Materijala koji je jeftin za održavanje. Koji se široko koristi u zgradama za distribuciju vode za piće ili prenos vode u kupatilima, kuhinjama, lavaboima, laboratorijama itd. UPVC sistemi se takođe koriste za vodu snabdevanje kroz cevne bunare i nadzemne rezervoare u kompleksima, kućama, kancelarijama, hotelima, bolnicama, javnim mestima. Isto tako i za transport slane vode u industrijama ili proizvodnim linijama u industrijama.

  Čvrstoća i izdržljivost – UPVC cevi imaju visoku zateznu i udarnu čvrstoću što ih čini dugotrajnim rešenjem za sve vrste vodovodnih potreba. Oni su fleksibilni i imaju odličnu savitljivost što ih čini idealnim za rukovanje tokom izgradnje, kao i tokom događaja kao što su zemljotresi. UPVC cevi su takođe otporne na rđu i UV otpornost, što ih, uz njihovu fleksibilnost, čini neverovatno dugotrajnim.

   

  Dodatne informacije

  PREČNIK

  20 DN15, 25 DN20, 32 DN25, 40 DN32, 50 DN40, 63 DN50, 75 DN65, 90 DN80, 110 DN100, 125 DN110, 140 DN125, 160 DN150, 200 DN200

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …