Upvc T komad L-UN-L

168.00 рсд2,427.00 рсд

Upvc T komad L-UN-L ima sledeće karakteristike:

– Čvrstoća i izdržljivost – UPVC cevi imaju visoku zateznu i udarnu čvrstoću što ih čini dugotrajnim rešenjem za sve vrste vodovodnih potreba.

– Netoksičan – UPVC materijal je potpuno stabilan i nereaktivan i može izdržati temperaturu do 60°C.

– Jednostavna za instalaciju i mala težina – UPVC cevi teže samo delić težine metalnih cevi.

– Isplativo – njihova težina čini ih jeftinijim za rukovanje, transport i smanjuje troškove rada tokom instalacije.

– Otporne na curenje – UPVC cevi dolaze u različitim dužinama što olakšava građevinskim radnicima da minimiziraju broj spojeva.

Ceo sistem UPVC se savršeno spaja sa lepkovima iz prodajne ponude Unijaplast-a.

NAPOMENA: pre svakog montiranja i lepljenja NEOPHODNO je spoj očistiti prajmerom iz prodajne ponude Unijaplast-a.

Opis

Upvc T komad L-UN-L je fiting koji spada u široku ponudu UPVC fitinga iz prodajne ponude Unijaplast-a. Hidroten ima široku i raznoliku paletu fitinga PVC-U. U ponudi su lepak, vijčani i mešani fitinzi. Obezbeđujući kontinuitet, povezivanje i vođenje cevi, pomažući da se dizajnira željeni oblik ugradnje. Ovaj veliki asortiman uključuje pribor koji pruža rešenja za stvarne probleme objekata. Uvek sa najsavremenijom tehnologijom i maksimalnim garancijama. A to su „Series Air“, „Notub“ sistem, „Slide“ sistem ili 3-smerni kolektori.

PVC-U koji Hidroten koristi u svom dodatku je sertifikovan od strane VRAS (Vater Regulation Advisori Scheme), tela koje potvrđuje prikladnost materijala za upotrebu u aplikacijama za vodu za piće. Zavojnice PVC-U tlačnih fitinga koje proizvodi Hidroten prema drugim evropskim standardima, važećim UNE-EN 19009.

Oba sertifikata su garancija najvišeg kvaliteta.

Samim tim i upvc T komad L-UN-L je izuzetnog kvaliteta i bezbednosti u instalacijama za vodu za piće. UPVC vodovodne cevi i fitinzi su napravljene od neplastificiranog polivinil hlorida. Materijala koji je jeftin za održavanje. Koji se široko koristi u zgradama za distribuciju vode za piće ili prenos vode u kupatilima, kuhinjama, lavaboima, laboratorijama itd. UPVC sistemi se takođe koriste za vodu snabdevanje kroz cevne bunare i nadzemne rezervoare u kompleksima, kućama, kancelarijama, hotelima, bolnicama, javnim mestima. Isto tako i za transport slane vode u industrijama ili proizvodnim linijama u industrijama.

Čvrstoća i izdržljivost – UPVC cevi imaju visoku zateznu i udarnu čvrstoću što ih čini dugotrajnim rešenjem za sve vrste vodovodnih potreba. Oni su fleksibilni i imaju odličnu savitljivost što ih čini idealnim za rukovanje tokom izgradnje, kao i tokom događaja kao što su zemljotresi. UPVC cevi su takođe otporne na rđu i UV otpornost, što ih, uz njihovu fleksibilnost, čini neverovatno dugotrajnim.

Dodatne informacije

PREČNIK:

20-1/2"L-UN-L, 25-3/4"L-UN-L, 32 DN25 UN-UN-UN, 32-1"L-UN-L, 40-5/4"L-UN-L, 50-6/4"L-UN-L, 63-2"L-UN-L, 75-2/1/2"L-UN-L, 90-3"L-UN-L

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …