Lepak upvc WDF-05 Griffon PN16

  750.00 рсд1,980.00 рсд

  LEPAK UPVC WDF-05 GRIFFON PN16

  Pogodan za:

  – Za spajanje cevi i fitinga sa interferencijalnim i labavim spojem (ispunjavanje praznina) u sistemima za pritisak i drenažu.

  – Izuzetno pogodan za fleksibilna creva i aplikacije u vlažnim uslovima, kao što su bazeni i hidromasažni bazeni.

  – Sa specijalnom četkom za cevi za brzo i jednostavno nanošenje.

   

  Lepak upvc WDF-05 Griffon PN16 ima sledeće karakteristike:

  – Pogodno za prečnike ≤ 160 mm.

  – Maks. 16 bara (PN 16).

  – Maksimalne tolerancije 0,8 mm dijametralni zazor / 0,2 mm presovanje.

  – Fleksibilna creva prečnika 0,3 mm.

  – Pogodno za npr. sistemi cevi u skladu sa EN 1329, 1452, 1453, 1455 i ISO 15493 (PVC).

  – Ne koristiti na temperaturama ≤ +5°C.

   

  OBRATITI PAŽNJU:

  Veličina četkice varira u zavisnosti od zapremine pakovanja. Koristite odgovarajuću ambalažu (četku) za prečnik koji se lepi.

   

  NAPOMENA ZA PRE I NAKON UPOTREBE:

  Uklonite mrlje i ostatke od lepka pomoću prajmera iz prodajne ponude Unijaplast-a.

  Opis

  Lepak upvc WDF-05 Griffon PN16 je pogodan za spajanje cevi i fitinga sa interferencijalnim i labavim spojem. Lepak upvc WDF-05 Griffon PN16 koristi se u sistemima za pritisak i drenažu. Sa specijalnom četkom za cevi za brzo i jednostavno nanošenje.

  Griffon je međunarodni specijalista za visokokvalitetne lepkove, zaptivače, zaptivanje navoja, lemljenje, maziva i proizvode za održavanje, posebno dizajniranih za profesionalne krajnje korisnike.

  Za profesionalce koji biraju optimalnu lakoću upotrebe i maksimalni krajnji rezultat, Griffon nudi brza, laka i pouzdana rešenja za trajno lepljenje, zaptivanje i zaštitu mnogih materijala i površina. Zato što se pravi profesionalac ne oslanja samo na svoje znanje, stručnost i iskustvo, već i na proizvode sa kojima radi. Zato se pravi profesionalac svesno bira za najviši standard kvaliteta.

  Oznaka odobrenja je potvrda da kvalitet proizvoda ispunjava primenljive zahteve proizvoda i performansi i obećanja na ambalaži. Ovaj kvalitet testira proizvođač i utvrđuje ga nezavisno inspekcijsko telo, kao što su Kitemark ili VRAS institucije.

  Kada se odlučite za Grifona, tražite kvalitet. Griffon radi sa sistemom osiguranja kvaliteta kako bi garantovao konstantan visok kvalitet. Ceo proces od ulaznih sirovina, proizvodnje do gotovog proizvoda i snabdevanja odvija se po propisanim i kontrolisanim procedurama. Naravno, sistem ima sertifikat ISO 9001. Na ovaj način korisnik može biti siguran u zagarantovan kvalitet.

  Kvalitet proizvoda fokusiran na specifične primene je garantovan zaštitnim znacima kao što su BELGAKUA, British Standard, DVGV, KOMO, Gastec, KIVA, VRAS i CSTB. Mnogi proizvodi takođe imaju CE oznaku i usklađeni su sa EN standardima. Kvalitet proizvoda i procesa kontinuirano kontrolišu renomirani, nezavisni inspekcijski organi u zemlji i inostranstvu.

   

   

  Dodatne informacije

  PAKOVANJE:

  125ml, 250ml, 500ml

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …