UPVC Dihtung eva flat

180.00 рсд360.00 рсд

Upvc dihtung eva flat ima sledeće karakteristike:

Čvrstoća i izdržljivost – UPVC cevi imaju visoku zateznu i udarnu čvrstoću što ih čini dugotrajnim rešenjem za sve vrste vodovodnih potreba.

Netoksičan – UPVC materijal je potpuno stabilan i nereaktivan i može izdržati temperaturu do 60°C.

– Jednostavna za instalaciju i mala težina – UPVC cevi teže samo delić težine metalnih cevi.

Isplativo – njihova težina čini ih jeftinijim za rukovanje, transport i smanjuje troškove rada tokom instalacije.

Otporne na curenje – UPVC cevi dolaze u različitim dužinama što olakšava građevinskim radnicima da minimiziraju broj spojeva.

Ceo sistem UPVC se savršeno spaja sa lepkovima iz prodajne ponude Unijaplast-a.

NAPOMENA: pre svakog montiranja i lepljenja NEOPHODNO je spoj očistiti prajmerom iz prodajne ponude Unijaplast-a.

 

Opis

UPVC Dihtung eva flat je dihtung koji spada u široku ponudu UPVC fitinga iz prodajne ponude Unijaplast-a.Hidroten ima široku i raznoliku paletu fitinga PVC-U. U ponudi su lepak, vijčani i mešani fitinzi. Obezbeđujući kontinuitet, povezivanje i vođenje cevi, pomažući da se dizajnira željeni oblik ugradnje. Ovaj veliki asortiman uključuje pribor koji pruža rešenja za stvarne probleme objekata. Uvek sa najsavremenijom tehnologijom i maksimalnim garancijama. A to su „Series Air“, „Notub“ sistem, „Slide“ sistem ili 3-smerni kolektori.

UPVC koji Hidroten koristi u svom dodatku je sertifikovan od strane VRAS (Vater Regulation Advisori Scheme), tela koje potvrđuje prikladnost materijala za upotrebu u aplikacijama za vodu za piće. Zavojnice PVC-U tlačnih fitinga koje proizvodi Hidroten prema drugim evropskim standardima, važećim UNE-EN 19009.

Oba sertifikata su garancija najvišeg kvaliteta. Samim tim i UPVC dihtung eva flat je izuzetnog kvaliteta i bezbednosti u instalacijama za vodu za piće.

UPVC vodovodne cevi i fitinzi su napravljene od neplastificiranog polivinil hlorida. Materijala koji je jeftin za održavanje. Koji se široko koristi u zgradama za distribuciju vode za piće ili prenos vode u kupatilima, kuhinjama, lavaboima, laboratorijama itd. UPVC sistemi se takođe koriste za vodu snabdevanje kroz cevne bunare i nadzemne rezervoare u kompleksima, kućama, kancelarijama, hotelima, bolnicama, javnim mestima. Isto tako i za transport slane vode u industrijama ili proizvodnim linijama u industrijama.

Čvrstoća i izdržljivost – UPVC cevi imaju visoku zateznu i udarnu čvrstoću što ih čini dugotrajnim rešenjem za sve vrste vodovodnih potreba. Oni su fleksibilni i imaju odličnu savitljivost što ih čini idealnim za rukovanje tokom izgradnje, kao i tokom događaja kao što su zemljotresi. UPVC cevi su takođe otporne na rđu i UV otpornost, što ih, uz njihovu fleksibilnost, čini neverovatno dugotrajnim.

 

Dodatne informacije

PREČNIK:

FI50, FI63, FI75, FI90, FI110, FI125, FI140, FI160, FI200

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …