Ugao oluka UNUTRAŠNJI

  1,220.00 рсд1,580.00 рсд

  Ugao oluka unutrašnji plastičnih oluka je sledećih dimenzija:Fi100mm/90° i Fi130mm/90°.

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina.

   

  NAPOMENA:

  Skladištenje i transport
  Oluci i odvodne cevi treba da se skladište na glatku površinu (bez oštrih ivica i neravnina). Da se ne bi deformisali delovi smešteni odozdo, visina tovara ne sme biti veća od 7 redova. Različite prateće elemente treba, sve do upotrebe,držati originalno upakovane. Pri transportu, robu dobro učvrstiti, da bi se sprečili
  pokreti i trzanja. Pri prevozu pojedinačnih oluka i cevi, istovar i utovar vršitiručno. Posebno paziti pri transportu u zimskom periodu kada se, zbog niskih temperatura, smanjuje otpornost materijala na udarce.

  Opis

  Ugao oluka unutrašnji i uopšteno plastični oluci (PVC) dolaze u jednoj kontinuiranoj jedinici. Pošto su napravljeni od oblikovane plastike. Nemaju šavove i ne trebaju farbu, pa je s vremenom manja šansa od korozije. Takođe je manja šansa za udubljenja,kao i fleke i ogrebotine na njihovoj površini u poređenju sa metalnim. Plastika je fleksibilna.

  U poređenju sa nekim metalnim olucima, plastika ne gubi lako svoj oblik kada se savija. U stvari ugao oluka kao i ceo sistem, napravljeni su imajući na umu ovu činjenicu. Metalni oluci,iako fleksibilni,imaju tendenciju da se izobliče nakon primene značajnog pritiska. Mnogo lakše se savijaju,uvijaju i udubljuju od plastičnih varijanti. PVC oluci su jeftiniji i praktičniji za ugradnju od metalnih oluka. Ugao oluka unutrašnji se jednostavno instalira.

  Plastični (PVC) sistemi su jeftiniji po nominalnoj vrednosti,a pošto su lakši, možete ih instalirati ili zameniti bez potrebe da angažujete profesionalca za instalaciju kako samog sistema tako i ugao oluka unutrašnji. Plastika se lako menja.To je zato što je PVC u suštini oblikovana plastika, što njegov oblik i boju čini veoma prilagodljivim dizajnu vašeg doma.

  Hidraulički kapacitet plastičnog (PVC) oluka je određen prečnikom oluka, a ne odvodne cevi. Oluk plastični ima produbljen profil oluka i najdublji je plastični oluk na tržištu. Koji garantuje povećanu hidrauličku efikasnost i sigurnost tokom velikih kiša, a takođe smanjuje broj odvodnih cevi, što utiče na estetiku objekta.

  Ugao oluka unutrašnji je napravljen od masovno obojenog materijala uz upotrebu najkvalitetnijih stabilizatora i boja, što garantuje odsustvo korozije i održava ujednačenu boju svih elemenata godinama.Pored toga, plastični oluci ne zahtevaju održavanje!

  Spoljašnja i unutrašnja everzija ugao oluka unutrašnjeg nisu slučajne. Daju 4-struko ojačanje profila. Koji se protežu po celoj dužini plastičnog (PVC) oluka ga značajno učvršćuju i drže horizontalno i vertikalno i sprečavaju deformacije pod opterećenjem snega ili leda. Unutrašnji preklop dodatno sprečava prskanje vode na fasadu.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  PREČNIK:FI100MM UGAO:90°, PREČNIK:FI130MM UGAO:90°

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …