Traka kap po kap GIWA 200m(kapljač)

  1,240.00 рсд

  Traka kap po kap Giwa 200m (kapljač) ima sledeće tehničke karakteristike:

  • Pakovanje:200m
  • Razmak kapljača:10cm i 20cm
  • Protok vode:3l/h/m, 5l/h/m i 6l/h/m

   

  Jednogodišnja kapajuća traka pogodna za zalivanje i prihranu, štedi vodu i energiju, koristi se za povrtarstvo i voćarstvo. Prilikom korištenja trake obavezno filtriranje (filter 120 mesh). Lagana kapajuća traka koristi se uglavnom kod jednogodišnjih useva u povrtarstvu kao što su paradajz, paprika, lubenice, krompir itd.

  Kompletnu ponudu fitinga i slavina za traku kap po kap imate u prodajnom asortimanu Unijaplast-a.

   

  Opis

  Traka kap po kap GIWA 200m (kapljač): Idealno rešenje za Vašu Baštu

  Zašto je traka kap po kap GIWA 200m (kapljač) najbolji izbor za profesionalne farmere i baštovane?

  Traka kap po kap GIWA 200m (kapljač) već godinama je proizvod izbora za komercijalne farmere i baštovane u dvorištu. Ekonomična je i efikasna za zalivanje dugih, pravorednih useva. Možete koristiti traku za kapanje iznad zemlje, malčiranu ili zakopanu.

  Inovativna Tehnologija

  Tehnologija ekstruzije koristi visokokvalitetne specijalno razvijene polimere, poznate po svojoj čvrstoći i fleksibilnosti. Ovi polimeri su posebno razvijeni za upotrebu u teškim industrijskim i poljoprivrednim sredinama.

  Prednosti Navodnjavanja kap po kap

  Navodnjavanje kap po kap omogućava efikasno zalivanje, snabdevajući vodom ključni deo biljke – koren. Na ovaj način se sprečava gubitak vode, voda se ne zadržava na lišću ili zemljištu što značajno smanjuje isparavanje ili oticanje vode.

  Efikasnost i Održavanje

  Sistem kap po kap dovodi vodu do korena biljaka i zemlja između biljaka ostaje suva. Ovo je veoma važno, jer ako zemlja ostane suva, većina semena neće klijati. Kada se voda primenjuje tradicionalnim sistemom za navodnjavanje, zemljište između biljaka ostaje vlažno i većina semena klija.

  Raznovrsne Primene

  Korišćenje trake kap po kap GIWA 200m (kapljač) za navodnjavanje ima prednosti:

  • Održavanje sistema kap po kap traje manje vremena.
  • Kada biljke dobiju duboko, dosledno zalivanje, one napreduju. Neefikasno, plitko zalivanje može biti pravi stres za biljke.
  • Sistem za navodnjavanje kap po kap promoviše zdrav rast i otpornost biljaka na bolesti.

  Ekonomično i Efikasno

  Navodnjavanje kap po kap, sa dodatnim okovima i kapaljkama daje veliki broj opcija. Sistem se može instalirati na različitim tipovima tla. Idealan je za navodnjavanje na neravnom zemljištu, vetrovitim područjima kao i na uobičajenim vrstama zemljišta. Postojeći sistemi prskalica za navodnjavanje mogu se prilagoditi sistemu kap po kap uz malo truda.

  Ušteda Rada i Troškova

  Instalirajte sistem za navodnjavanje kap po kap i trošićete manje vode za navodnjavanje. Ako koristite bunare, primetićete značajno smanjenje troškova pumpanja. Više nećete morati da zalivate baštu ručno. Sa automatizacijom vašeg sistema, nećete morati da angažujete nekoga da zaliva biljke dok ste na odmoru. Smanjenje biljnih bolesti i neželjenog korova značajno će smanjiti vaš rad u bašti i troškove održavanja.

   

  Dodatne informacije

  RAZMAK I PROTOK:

  10cm – 6l/h/m, 20cm – 3l/h/m, 20cm – 5l/h/m

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …